Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jellemző, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy az ember párja kerüli az intim pillanatokat, mondván majd holnap, (persze beteg lesz vagy menstruál esetenként lemerítette a munka)?! Én is dolgozom többet/nehezebbet…, de na

Figyelt kérdés

2022. ápr. 5. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mindig reménykedem hogy nálunk nem lesz ilyen, vagy ha igen, akkor hamar, könnyen túllendülünk rajta.

De a legjobb megoldás, ha vele beszélsz erről. De ahhoz, hogy változás legyen ő is kell. Neki így jó egyébként?

2022. ápr. 5. 21:22
 12/21 A kérdező kommentje:

11#

Nem tudom ezt a kérdésre válaszoltad vagy valamelyik kommentre.

2022. ápr. 5. 21:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Neked.
2022. ápr. 5. 21:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Többször beszéltem vele, hogy lassan úgy érzem, hogy társas magányban élünk. Szeretnék elmélyülten társalogni, de inkább sekélyesnek érzem. Ha tervezni akarok elmondása szerint legyen, de mire odaérünk persze nem lesz belőle semmi. Megkérdezem milyen volt a nap, erre a válasza semmi extra. Régen kávéztunk napközben, de ma már nem lehet. Nem hívhatom és az írás válaszideje is… Persze szerinte ez így rendben van.
2022. ápr. 5. 21:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Vissza tudod idézni magadban, mikor volt utoljára jó a kapcsolatotok?

Mi történt utána?

Miért távolodtatok el egymástól?

2022. ápr. 5. 22:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Részemről kezdetben nem volt különösebb elvárás, akkor ez gondot jelentett, mondván érdektelen vagyok. Ezt átbeszélve lefektettem/lefektettük az alapokat és kérésre beadtam az igényt/elvárást. Most szerintem ezzel lehet a gond, amit az idő elkoptatott. Viszont nem gondolom, hogy mobilt kéne nyomkodnom vagy sorozatot néznem a szabadidőmben (ahhoz nem kell partner). A vendégségben táplálkozást viszont keményen elítélem, ahogy a magammal való foglalkozást is. Pótcselekedni meg beteges.
2022. ápr. 5. 23:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"A vendégségben táplálkozást viszont keményen elítélem, ahogy a magammal való foglalkozást is. Pótcselekedni meg beteges."

Tessék?

2022. ápr. 6. 06:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"A vendégségben táplálkozást viszont keményen elítélem, ahogy a magammal való foglalkozást is. Pótcselekedni meg beteges."

Ez most valami metafora a megcsalásra meg a maszturbálásra?

Mert ha igen, akkor maszturbálj nyugodtan, mindenki csinálja kapcsolatban is.

2022. ápr. 6. 08:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem se ölel meg a párom, semmi testi érintkezés. Szex sincs.

Pasi vagyok. Itt sűrűn olvadok ilyeneket, sokan panaszkodnak a párjukra.

2022. ápr. 6. 13:31
 20/21 A kérdező kommentje:

Ezt igazán sajnálom, mert nem gondolom, hogy gazdasági közösülés a párkapcsolat. Azért meg fölösleges tartani valakit, hogy közös legyen a számlabefizetés… Aztán meg mindenki elvan egy szobában magával.

2022. ápr. 6. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!