Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy az ember párja kerüli az intim pillanatokat, mondván majd holnap, (persze beteg lesz vagy menstruál esetenként lemerítette a munka)?! Én is dolgozom többet/nehezebbet…, de na
Mindig reménykedem hogy nálunk nem lesz ilyen, vagy ha igen, akkor hamar, könnyen túllendülünk rajta.
De a legjobb megoldás, ha vele beszélsz erről. De ahhoz, hogy változás legyen ő is kell. Neki így jó egyébként?
11#
Nem tudom ezt a kérdésre válaszoltad vagy valamelyik kommentre.
Vissza tudod idézni magadban, mikor volt utoljára jó a kapcsolatotok?
Mi történt utána?
Miért távolodtatok el egymástól?
"A vendégségben táplálkozást viszont keményen elítélem, ahogy a magammal való foglalkozást is. Pótcselekedni meg beteges."
Tessék?
"A vendégségben táplálkozást viszont keményen elítélem, ahogy a magammal való foglalkozást is. Pótcselekedni meg beteges."
Ez most valami metafora a megcsalásra meg a maszturbálásra?
Mert ha igen, akkor maszturbálj nyugodtan, mindenki csinálja kapcsolatban is.
Engem se ölel meg a párom, semmi testi érintkezés. Szex sincs.
Pasi vagyok. Itt sűrűn olvadok ilyeneket, sokan panaszkodnak a párjukra.
Ezt igazán sajnálom, mert nem gondolom, hogy gazdasági közösülés a párkapcsolat. Azért meg fölösleges tartani valakit, hogy közös legyen a számlabefizetés… Aztán meg mindenki elvan egy szobában magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!