Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemző az, hogy minél többet, minél nagyobbat csalódsz, annál kevésbé vágysz arra, hogy megint legyen párkapcsolatod? Vagy csak én vagyok ezzel így?
Pl (bár csak 5 férfival volt kapcsolatom), de a szex sem volt igazán jó egyikükkel sem, volt aki önző volt, volt aki túl gyors, stb. Az önkielégítés sokkal jobb érzés nekem, mint lefeküdni valakivel.
Többször éreztem úgy, hogy a pasik valami szexrobot-házicseléd szerepet próbálnának rámerőltetni, ami nekem nem igazán jön be.
Ezeknek a tapasztalatoknak köszönhetően valahogy nincs is kedvem ismerkedni, sőt. Jól elvagyok egyedül, mégis furcsa a gondolat, hogy lehet, többé nem lesz senkim, egyedül fogom leélni az életem.
igen, annál kevésbé bízol meg a másikban és annál több kételyed van...
jobban meg kell ismerni a másikat.
Kérdező, nagyon szépek ezek az "én nem vagyok felszínes" szövegek. Miért, itt bárki az? Nevetséges, hogy a való életben valahogy látni, hogy milyen embereket választ mindkét nem, amikor sír, de valahogy itt ilyen nincs. Sőt, sokan előszeretettel hangsúlyozzák, hogy nekik mennyire rossz külső is bejön és még ronda emberekre is mentek...
Amíg magaddal sem vagy őszinte, felesleges rád minden szó.
Amúgy fizetek 15.000 forintot, ha találsz 3 kérdésnél, 3 válaszolót, ahol az illető elismeri, hogy rosszul választott vagy felszínesen.
Hat, igen... Haritani egyszerubb, mint magadba nezni, ugye?
Nincs mit bizonyitani. Te magad bizonyitod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!