Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengednétek külföldre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek külföldre a barátotokat egy lánnyal kettesben egy sport eseményre?

Figyelt kérdés
Mind ketten sárkányhajóznak. És lesz kint egy rendezvény Horvátországban nyáron nekik a csapattal. A lány kivinné kocsival a páromat, aztán ott egy szobában lennének. Nem mondtam még erre neki semmit mielőtt nekem estek.

2022. ápr. 5. 19:15
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
82%
Ez a csepegtetős troll.
2022. ápr. 5. 19:59
 32/42 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem könyvelhető hogy lesz valami szexuális dolog
2022. ápr. 5. 20:00
 33/42 anonim ***** válasza:
95%
Aha, oké, hogy olcsóbb, ha nem külön vesznek ki szobát, de olyannal, aki ennyire nem tisztel és ennyire hülyének néz, nem is lennék együtt. Ez szerintem egyszerűen nem fér bele, bizalom ide, vagy oda.
2022. ápr. 5. 20:10
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

A sok megcsalt nő… jajj viccesek vagytok.

Kérdező, boldogabb lesz nélküled a párod mert te egy nulla vagy, mégpedig azért mert a bizalom benned nulla! Szívesen megmutatnám neki ezt a kérdést és utána dzembe röhögnélel te szánalmas *****

2022. ápr. 5. 20:13
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell ismerned a párodat.
2022. ápr. 5. 20:45
 36/42 anonim ***** válasza:
90%

Nekem volt ilyen. Az akkori párom kiment egy hétre Spanyolországba és havercsajjal valami sulis dolog miatt.

Hazajött aztán meg szakított velem. Biztos vagyok benne, hogy történt köztük valami, de nem érdekelt annyira, hogy rakerdezzek.

Ha viszont ezt úgy közölte veled, hogy mennyire megdgná a not és csak a kapcsolataik tartják őket vissza akkor igen, félre fog menni, mert úgysem fogod megtudni, hogy volt e köztük valami. Bár szerintem lehet, már megvolt neki a no.

2022. ápr. 6. 00:08
 37/42 Laylah ***** válasza:
79%

Ismerem a páromat, elengedném, bár nem jó szívvel. Nem lenne semmilyen közös ágyban alvás akkor sem, ha egy ágy lenne összesen (alapból nem menne vele egy szobába akkor sem, ha olcsóbb), párom a földön aludna inkább, ha meg rá akarna mászni a csaj, úgy rúgná le magáról, hogy csak úgy koppanna. :D

Volt már olyanra példa a múltjában, még előttem, hogy nagyon bejött neki egy csaj, akit neten ismert meg, de pasija volt. Találkoztak egy kávéra, aztán mikor a csaj felhozta, hogy hol történjen meg a dolog, akkor párom megmondta, hogy neki ez így nem téma, bármennyire is szimpatikus neki, nem alkalmira pályázik és azt sem akarja, hogy vele csalja a másik pasit, holott tudta, hogy nem ő lett volna az első ebben a szerepben. A csaj próbált ráijeszteni, hogy hát akkor többet nem beszél vele és soha nem lesz már semmire esélye nála, de párom tartotta magát az elveihez.

Én teljes mértékben megbízom benne, mert tudom, milyen.

Te meg tudod, a tiéd milyen, és ahogy olvasom, van okod kételkedni.

2022. ápr. 6. 09:33
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
A sárkányhajózás csapatsport. Miért külön és ketten mennek csak?
2022. ápr. 6. 09:43
 39/42 A kérdező kommentje:
A csapat vegyes országokból tevodott össze. Valaki ott él, valaki vidékről megy, valaki vonattal... Mittudom én, feladtam.
2022. ápr. 6. 13:50
 40/42 anonim ***** válasza:
20%
Egy felnőtt férfit nem kell "elengedni külföldre". Nem vagy az édesanyja. Vagy van bizalom, vagy nincs. Nagy fiú már, úgyis azt csinál, amit akar.
2022. ápr. 7. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!