Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek külföldre a barátotokat egy lánnyal kettesben egy sport eseményre?
Ha van/volna köztük vonzalom, akkor nem várnak nyárig, meg a hotelszobára.
Viszont alkalom szüli/szülheti a ...
A közös szoba túlzás. Nem akkora különbség árban. Persze, attól, hogy külön szobát vesznek ki, még ...
Szóval bizalom v. bizakodás marad neked.
Én ezt az egy szobában alvós dolgot nem értem... Miért kell egy szobában aludni. És azt mondod, hogy a csapattal mennek - tehát nem ők kettesben. Így végképp nem értem, miért kell ezt. Ha spórolás miatt és egy csapatban vannak, akkor miért nem egy másik pasival van egy szobában? És miért csak a párodat viszi a csaj, a többieket miért nem?
Nekem itt azért megkondulna a vészharang, pedig nem vagyok ellene a női-férfi barátságoknak, meg közös programoknak. Az én páromnak ez így nem jutna eszébe...
#14 vagyok
Hozzáfűzném hogy annak a pénzügyi kultúrának se örülnék, hogy nem futja szállásra de azért utazgassunk...
Az nem opció, hogy te is velük mész?
Én úgy kettesben nem szívesen engedném el a páromat egy nővel, hogy még egy szobában is alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!