Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengednétek külföldre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek külföldre a barátotokat egy lánnyal kettesben egy sport eseményre?

Figyelt kérdés
Mind ketten sárkányhajóznak. És lesz kint egy rendezvény Horvátországban nyáron nekik a csapattal. A lány kivinné kocsival a páromat, aztán ott egy szobában lennének. Nem mondtam még erre neki semmit mielőtt nekem estek.

2022. ápr. 5. 19:15
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Olcsóbb ha nem külön vesznek ki szobát...
2022. ápr. 5. 19:30
 12/42 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék, hogy a nőről tudom, hogy többször csalta már a férjét.
2022. ápr. 5. 19:31
 13/42 anonim ***** válasza:
87%

Ha van/volna köztük vonzalom, akkor nem várnak nyárig, meg a hotelszobára.

Viszont alkalom szüli/szülheti a ...

A közös szoba túlzás. Nem akkora különbség árban. Persze, attól, hogy külön szobát vesznek ki, még ...

Szóval bizalom v. bizakodás marad neked.

2022. ápr. 5. 19:33
 14/42 anonim ***** válasza:
89%
A közös autóút nekem ok, de a közös szoba azért nagyon durva lenne.
2022. ápr. 5. 19:33
 15/42 anonim ***** válasza:
83%

Én ezt az egy szobában alvós dolgot nem értem... Miért kell egy szobában aludni. És azt mondod, hogy a csapattal mennek - tehát nem ők kettesben. Így végképp nem értem, miért kell ezt. Ha spórolás miatt és egy csapatban vannak, akkor miért nem egy másik pasival van egy szobában? És miért csak a párodat viszi a csaj, a többieket miért nem?

Nekem itt azért megkondulna a vészharang, pedig nem vagyok ellene a női-férfi barátságoknak, meg közös programoknak. Az én páromnak ez így nem jutna eszébe...

2022. ápr. 5. 19:34
 16/42 anonim ***** válasza:
88%

#14 vagyok

Hozzáfűzném hogy annak a pénzügyi kultúrának se örülnék, hogy nem futja szállásra de azért utazgassunk...

2022. ápr. 5. 19:35
 17/42 anonim ***** válasza:
34%

Az nem opció, hogy te is velük mész?

Én úgy kettesben nem szívesen engedném el a páromat egy nővel, hogy még egy szobában is alszanak.

2022. ápr. 5. 19:36
 18/42 anonim ***** válasza:
76%
Most komolyan azon akadtok ki, hogy egy szobában alszanak ?:D Szerintetek, meddig tart átmenni a másik szobájába? Most, ha akarnak valamit és direkt külön szobát bérelnek, akkor is átmehetnek egymáshoz és megtörténik. De ugyanúgy ott van az, hogy egy szobába alszanak és semmi nem lesz...
2022. ápr. 5. 19:37
 19/42 A kérdező kommentje:
Remélem azt is olvastátok, hogy a nő ezelőtt többszörösen csalta a férjét
2022. ápr. 5. 19:40
 20/42 anonim ***** válasza:
80%
Mégegyszer kérdezem, te miért nem mész el velük? Engem mindig megkérdez a párom, ha őt hívják valahová, hogy van-e kedvem menni.
2022. ápr. 5. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!