Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek külföldre a barátotokat egy lánnyal kettesben egy sport eseményre?
Figyelt kérdés
Mind ketten sárkányhajóznak. És lesz kint egy rendezvény Horvátországban nyáron nekik a csapattal. A lány kivinné kocsival a páromat, aztán ott egy szobában lennének. Nem mondtam még erre neki semmit mielőtt nekem estek.2022. ápr. 5. 19:15
21/42 anonim válasza:
A kérdés szempontjából tök mindegy, hogy a nő csalta- a férjét vagy sem. Hiába akarna szexelni a pároddal, ha ő nem akar. Szóval a párod a valódi lényeg.
22/42 A kérdező kommentje:
Én dolgozom akkor. Ki tudnék venni szabadságot, de nap közben úgy is a csapattal lenne, szóval egyedül lennék.
Utolsó: ez azért nem mindegy, mert a lány ezek szerint nem minden esetben hűséges, tehát nem hiszem hogy zavarná az, hogy a párom foglalt. Érted már? Aki erkölcsileg ilyen, annak ez még talán izgalmasabb is, mert tiltott, titkos, izgalmas neki
2022. ápr. 5. 19:45
23/42 anonim válasza:
Te nem érted hogy a nő ott állhat meztelenül kéjelegve, ha a párod nemet akar mondani akkor nemet fog.
24/42 A kérdező kommentje:
Értem. Azért az szerintem normális reakció tőlem, hogy zavar ez az eshetőség, nem?
2022. ápr. 5. 19:48
25/42 anonim válasza:
#22 ezek szerint a te párod egy beszámíthatatlan, döntésképtelen ember? Vagy szimplán csak egy ösztönlény, aki ha puncit lát akkor bedugja a mindenét abba?
26/42 anonim válasza:
Nem, nem értem.
Ha a párod szeret téged és hűséges, akkor az a nő lehet a megtestesült bujaság és csalfaság, illegetheti magát tök meztelenül, akkor sem fogja megdugni. Ha a párod nem szeret, nem tisztel, nem hűséges, akkor bárkivel megcsalna, akit vonzónak talál és hajlandó vele dugni. Szóval teljesen mindegy, a csaj hűséges-e vagy sem. Az a kérdés, a te párod hűséges-e.
27/42 anonim válasza:
Az nem úgy van ám, ahogy te gondolod...a pna hiába akar rámászni a szerszámra, ha a szerszám tulajdonosa nem akarja. Bármilyen fura (elég nagy kujon voltam fiatalkoromban) én is utasítottam vissza nőt, akit megdugtam volna, de volt párom és bármilyen hihetetlen vannak férfiak, akik betartják a hűség fogalmát! Igaz olyan is volt, hogy ugyanez az eset, de volt párom és ott nem fogtam vissza magam, de felhívtam a barátnőm és szakítottam vele, majd megdugtam a csajt. Kegyetlen tudom, de legalább őszinte voltam és nem megcsaló!
28/42 A kérdező kommentje:
Nem az, de egyszer elszólta magát, hogy a nő " dugnivalo" csak neki nem kell, mert van férje, és amúgy is ő is foglalt velem.
2022. ápr. 5. 19:50
29/42 anonim válasza:
Hát ha ilyen őszintén elmondta, hogy dugnivaló és csak annyi az akadály hogy mindketten foglaltak, de most ketten lesznek egy szobába nélküled és a csaj párja nélkül, akkor lehet kipróbálnak egy-két dolgot.
30/42 A kérdező kommentje:
Nagyszerű... És akkor még én vagyok aki jogosan feltekenykedik
2022. ápr. 5. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!