Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemenjek hogy én legyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek hogy én legyek a harmadik?

Figyelt kérdés
na szval van egy srác aki a 5ből 15 ér külsőleg régebb óta ismerjünk eymást én 17 ő 20 éves eléggé belevaló hapsi !nagyon sokat beszélgettünk régebben és hát elmondása szerint nagyon tetszem neki sőt... de három hónapja van egy bnője!barátai szerint csak a pénze miatt van vele de ez hülyeség szerintem!!szval tegnap is beszélgetünk és olyan kijelentéseket tesz hogy a bnője és rajtam kivül nem akarna senkit!és h egyszer az együtt leszünk!nekem nagyon jól esik amiket mond!és akkor azt kérdezte h nem e lennék e a "szeretője" tudom ez most igy hülyén hangzik de.... nem tudom mit csináljak !lehet h csak hülyéskedik de akkor is ti mit mondanátok neki és hogyan viselkednétek vele? tudni kell róla hogy iggen igen jó pasi és nagyon jó szivűűű kész főnyeremény...szval nehéz segitsetek kérlek
2008. dec. 17. 16:56
 1/8 anonim válasza:
100%
Legyen benned buszkeseg... Ne legyel harmadik...Dontson, vagy Te , vagy a baratnoje...
2008. dec. 17. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért mond ilyeneket, hogy megfektessen, ha annyira tetszenél neki, otthagyná a barátnőjét és te lennél a nője.

Szóval én nem mennék bele!

2008. dec. 17. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon bejössz neki akkor minek kell neki a jelenlegi?!

Én azt válaszolnám, hogy ha szeretnél velem lenni akkor válassz én vagy ő! Mert gondolj bele ha ott lesz neki a barátnője és mellette te, pl bele szeretsz ez egyre rosszabb lesz! Mert itt nem csak a testiségről van szó és a külsőröl!

Ha kellesz neki téged választ!

2008. dec. 17. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ajjajj, ennek nagyon tipikusan duma jellege van.

Ne ess bele abba a csapdába, amibe nők ezrei.. csak szédít. Ha annyira kellenél neki, simán dobná a barátnőjét. Legyen benned tartás! Sok szerencsét..

2008. dec. 17. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:

EZ három emberi tragédia! Láss és sírj kategória...

Ez nem szánalmas akkor mi.

2008. dec. 17. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"tudni kell róla hogy iggen igen jó pasi és nagyon jó szivűűű kész főnyeremény..."

Ezen a mondatodon azért gondolkodj el. Ha annyira igaz, akkor hogyan lenne képes a barátnőjével ezt megtenni?? És a többi válaszadónak mindenben igazat adok!

2008. dec. 17. 17:28
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 17. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Ugyanmár,

volt olyan, hogy nekem volt 2 csajom (egy "fő" és egy szerető) és volt olyan, hogy én voltam egy második egy csajnak.

Nem kell nagyon komolyan venni, ez megtanít arra, hogy a szex és az érzelmek egy értelmes embernél különválnak.

Vágj bele, de ne fülig szerelmesen.

2008. dec. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!