Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg már nem szeret?
Figyelt kérdés
Mostanában a férjemnek mintha két énje lenne. Nem tudom ezt másképp megfogalmazni. Például sokszor normális, kedves, úgy tűnik szeret és meg van velem elégedve, aztán vannak esetek amikor olyan lekezelően beszél velem, olyankor bármit mondok vagy kérdezek, én hülye vagyok szerinte. Mikor felveszi ezt a stílust, sokszor már hozzá szólni sincs kedvem, mert mindenért le vagyok szólva. Vagy ilyen mondatokat is megenged olyankor felém, hogy: kussolj már, vagy fejbe váglak meg ilyenek, amik nyilván nekem nem tetszenek. Eddig nem volt ilyen. De aztán nem sok idő múlva újra normális lesz. Szex is jóval kevesebb lett, hetente egyszer vagyunk együtt, az is max 2-3 perc. Ha a heti egy szexen felül kezdeményezek, akkor el vagyok utasítva.
2022. ápr. 2. 23:36
1/7 anonim válasza:
Ha előtte nem volt ilyen, akkor valami más lehet a háttérben.
Mivel ez téged zavar, beszélgess vele!
Mondd el neki, hogy nem érted a viselkedését, és szeretnéd, hogy a kapcsolatotok helyreálljon.
Ha nem kooperatív ezen probléma megoldásában, akkor nem jól választottatok... :,/
2022. ápr. 2. 23:44
2/7 anonim válasza:
Ez kicsit olyan mint a bántalmazás. Mármint ott is hol ilyen a másik hol olyan. És azért amiket a férjed mond elég durvák. Ez, hogy kussolj már meg fejbeváglak, ilyet ne mondjon senki a párjának.
2022. ápr. 3. 00:22
3/7 anonim válasza:
Ha nem veled, akkor mással. Tiszta sor.
Próbáld meg, hogy leül-e veled megbeszélni a változásának az okát.
Ha hisztizik, durva, elutasító, akkor van valakije.
2022. ápr. 3. 01:56
4/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megcsal, lehet, hogy fel vettél valami idegesítő szokását és nem bírja szerintem ez lehet.
2022. ápr. 3. 04:43
5/7 anonim válasza:
Uralkodik rajtad. Birtokok. Légy határozott és nem kell mindent megtenni neki. Beszélgess vele.
2022. ápr. 3. 06:40
6/7 anonim válasza:
Hangulati hullámzásai vannak, s úgy tűnik, rajtad vezeti le a feszültségeit, amikor éppen rossz passzban van. Lehet, hogy a megváltozásához neked személy szerint semmi közöd. Vannak sajnos ilyen emberek, akik mindenkibe belerúgnak, amikor éppen idegesek. Én a helyedben nem nagyon reménykednék abban, hogy megváltozik. Annyira nem lehet idióta, hogy ne lenne tudatában, hogy a viselkedése téged bánt, úgyhogy beszélni vele erről nem sok értelme van. Nem érdekli a te lelki jóléted, amikor rossz a hangulata. Neked kell eldöntened, hogy meddig bírod ezt cérnával.
2022. ápr. 3. 07:12
7/7 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki többször, hogy ne beszéljen így velem. Az a válasz, hogy jolvan hagyjuk már stb. Nem igen lehet vele beszélni erről. Azt is mondtam már többször neki, hogy nekem kevés ez a szexuális élet, amit mostanában nyújt. De mintha nem is érdekelne. Nincs senkije az biztos, mindennap időben ér haza munkából, hétvégén együtt vagyunk, de azért titokban megneztem a telefonját hátha, de semmit nem találtam úgyhogy így efelől megnyugodtam.
Ez nagyon igaz lehet, hogy inkább a feszültséget rajtam vezeti le...lehet nem is nekem szól ilyenkor úgymond...amikor beszélek vele az érzéseimrol, hogy mi esik rosszul stb. akkor tényleg úgy tűnik nem érdekli az egész és semmi együtt érzést nem mutat iranyomba. Le vagyok tojva konkrétan...hogy meddig bírom,nem tudom, kicsit sok már...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!