Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom többször is ad nekem, , utolsó esély (eket) ", akkor valószínűleg szeret engem?
Többször ígérgette már, hogy szakit ( mindegy miért ) , de aztán sose tette meg ...
Eddig minden exével ő szakított, de nekem vmiért mindig ,, megkegyelmez " !
Ennyire szeretne ?
ÉS NEM, NINCS SENKIJE RAJTAM KÍVÜL, ÉS SE NEM KACSINTGAT FÉLRE ÉS HASONLÓK !!!!!!
A feletem lévők jól írják, hogy van egy határ, ahol annyira tele lesz veled a hócipője, hogy úgy rádbassza az ajtót, hogy értetlenkedve fogsz ott állni.
Voltam én is itt - az exem megcsalt, hülyének nézett, vissz akart jönni, majd megint el akart hagyni, hazudozott - és még neki állt feljebb, hogy elegem lett, mert képtelen volt felfogni, hogy mennyi esélyt kapott már, hogy másképp legyen.
Veled valami óriási baj van!
Eddig nem volt egyértelmű számodra, hogy szeret vagy sem? Ebből kell felmérni?
Ha ennyire bizonytalan van nem lesz egy nő sem melletted sokáig! És nem, nem biztos, hogy ez a szeretet jele!
Ki tudja nem keresi e a lehetőségeket hogyan lépjen tovább? Egyszer csak te is egy ex leszel és veled is ő fog szakítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!