Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom vígasztal az miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom vígasztal az miatt amit ő okozott. Nekem ez nem vígasz így. Hogyan legyek jobban?

Figyelt kérdés

Azt érezteti velem hogy a kapcsolatunk amolyan laza, bármikor vége szakadhat, mert semmi nem tart örökké, stb.

Ezt exem is pedzegette, aki el is hagyott aztán.

Szóval szerelmi bánatom van. Rájöttem arra hogy ez a kapcsolatom is véges.

Ezt a fajta szomorúságot szeretném elűzni. Kisírni magam vagy inni, keresni másik pasit aki boldoggá tesz, akivel nevetünk csavargunk, akivel vidám tudok lenni, aki ad és nem elvesz belőlem.

De nekem megvan tiltva hogy pasikkal akár csak szóba is álljak. Nem mehetek el nélkule sehova szombat éjszaka stb.

Azaz ő eljön velem inni kikapcsolni szórakozni felvidítani.

De eleve miatta sírok könyörgöm. Pont ő az aki okozza a bajt hoy képzeli hogy pont ő fog akkor megvigasztalni meg boldogitani amikor eleve miatta vagyok boldogtalan?

2022. ápr. 2. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Higgadj már le, b+! Neked nem pasi kell, hanem pszichológus, de sürgősen!

2022. ápr. 2. 15:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Remélem azoknak lesz ilyen párja aki a szakítast mantrázza akik nekem javasolnak pszichologust.
2022. ápr. 2. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Miatta sírsz, miatta vagy boldogtalan, de nem akarsz szakítani. Akkor miért panaszkodsz?
2022. ápr. 3. 10:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csendben tűrj és ne panaszkodj itt folyton, te orvosi eset
2022. ápr. 3. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Bla-bla-bla. Így kell féléven belül két elcs.szett kapcsolatban vergődni.

Gratula.

2022. ápr. 4. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A felelem iranyitja az eleted, ezert nem mersz lepni. Ha ennyire nem birod a tarskeresest, akkor ne csinald. Nem kell parban elni ahhoz, hogy boldognak erezd magad. Ha egyedul nem megy, akkor pedig baj van veled. Ezzel eleg gyorsan ki tudod deriteni.
2022. ápr. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!