Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom vígasztal az miatt amit ő okozott. Nekem ez nem vígasz így. Hogyan legyek jobban?
Azt érezteti velem hogy a kapcsolatunk amolyan laza, bármikor vége szakadhat, mert semmi nem tart örökké, stb.
Ezt exem is pedzegette, aki el is hagyott aztán.
Szóval szerelmi bánatom van. Rájöttem arra hogy ez a kapcsolatom is véges.
Ezt a fajta szomorúságot szeretném elűzni. Kisírni magam vagy inni, keresni másik pasit aki boldoggá tesz, akivel nevetünk csavargunk, akivel vidám tudok lenni, aki ad és nem elvesz belőlem.
De nekem megvan tiltva hogy pasikkal akár csak szóba is álljak. Nem mehetek el nélkule sehova szombat éjszaka stb.
Azaz ő eljön velem inni kikapcsolni szórakozni felvidítani.
De eleve miatta sírok könyörgöm. Pont ő az aki okozza a bajt hoy képzeli hogy pont ő fog akkor megvigasztalni meg boldogitani amikor eleve miatta vagyok boldogtalan?
Szakíts vele, ennyi! Mi az hogy nem engedi hogy szoba allj massal?
Eleve szenvedsz miatta, akkor hagyd el es sird ki magad, aztan majd ha rendbe jottel utana kezdj el ismerkedni, most harmadjara lehetoleg ne egy ilyen bantalmazo szarkupaccal!
Egy pszichologus felkereseset is ajanlom neked.
Betegesen féltékeny. A szakítást meg sem értené. El se hinné hogy csak ez miatt szakítanék.
Mert bizinygatja hogy szeret nem akar elhagyni meg stb.
Ergo nem hinné el hogy azért szakitok mert szerintem nem szeret el akar hagyni
5#
Nem. Csak az a tapasztalatom hogy nála csak rosszabb pasik vannak.a barátom még átlag felettinek is számít. A tobbi psi pl a parja mellett akar szeretőt, vagy fogatlan igénytelen, vagy szexre utaznak, nekem a társkeresés a halálom.
Aztán nagynehezen mint tűt a szénakazalban találok egyetlen normálisat es az volt pl az exem.
Oké szakitás.
Erre a mostani
Nem miatta vagy ilyen. Ő csak triggerelte a betegséged. A betegséged miatt vagy ilyen.
Az a betegséged, hogy ha valami jó nem tart halálodig, akkor szenvedsz.
Élj a jelenben.
De am a fiú egy seggarc. Szakíts. Légy szabad.
Azért mas nem azt szajkozza egy kapcsolatban hogy vege lesz egyszer hanem teljesen mast.
Azert ez se mindegy. A masik hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!