Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 1-2 szex nem kevés? 23-24 évesen

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, nem költöztünk még össze. Eléggé elfoglaltak vagyunk mindketten, fáradtak. Hétköznap 1 estét alszunk együtt, a hétvége meg éppen, ahogy kijön, eléggé összevissza voltak a hétvégéink is, 1 teljes napot osszefuggoen nem ugazan voltunk együtt. Így az elmult hetekben heti 1-2 szex volt, viszont belegondotlam, hogy azért viszonylag friss kapcsolat, nem is élünk együtt, mintha ez picit kevés lenne. Én igenyelnek többet, nem is feltétlen a szexuális öröm miatt, hanem igy érzelmi szempontból hiányzik a dolog, hogy közel legyünk, meg hogy azt érezzem, olyan nő vagyok, aki beindítja a párját.

2022. ápr. 1. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ugyanígy 1 éve vagyunk együtt, heti 2 szex van az elmúlt hetekben. Szerintem próbálj meg beszélni vele, engem is nagyon zavart, főleg így huszonéves nőként, azt hittem nem kíván. Lehet, hogy nagyon stresszes időszaka van neki is, és ez sajnos kihat erre.
2022. ápr. 2. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

Hát nem valami sok☹️

N

2022. ápr. 2. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok 😅

Nem szoktam egyetérteni abban, hogy friss kapcsolatban több a dugás, nálam inkább minél jobban ismerem a másikat és bízom benne, annál jobb. De az pont nem az eleje.

2022. ápr. 2. 09:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk is ugyanez a felállás van, csak mi együtt élünk, viszont mindketten egyetemre járunk és dolgozunk is mellette, este 6-7 fele érünk haza és akkor meg az otthoni teendőket is csinálni kell, reggel 5-kor kellünk, úgyhogy 22 óra fele már alszunk is, így nálunk sem nagyon fér bele sem több az időbe és energiába sem.

23N

2022. ápr. 2. 11:04
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem mondanám kevésnek a heti 1-2 szexet. Az viszont engem is elgondolkodtatna, ha 1 hét kihagyás után elutasítana a pasi. Azt hiszem, várnék még 1 hetet, és ha még mindig semmi, akkor kisétálnék a képből. Ha már nem kíván, nem erőltetném rá magam.
2022. ápr. 2. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerűen ha a munka beosztásotokbol nem találkoztok ezt a párod nem érti meg akkor nem is szeret igazán annó volt az exemmel szerda reggel óta péntek délután találkoztunk és együtt laktunk
2022. ápr. 2. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Az nagyon kevés.
2022. ápr. 2. 20:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ez megfelel az igényeiteknek akkor nem gond szerintem
2022. ápr. 18. 07:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy egy éve együtt vagytok? "1 teljes napot osszefuggoen nem ugazan voltunk együtt."

Akkor mi ebben az együtt?

Szex néha. És úgy látom, ez neki elég, neked pedig nem.

2022. ápr. 19. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!