Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 1-2 szex nem kevés? 23-24 évesen

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, nem költöztünk még össze. Eléggé elfoglaltak vagyunk mindketten, fáradtak. Hétköznap 1 estét alszunk együtt, a hétvége meg éppen, ahogy kijön, eléggé összevissza voltak a hétvégéink is, 1 teljes napot osszefuggoen nem ugazan voltunk együtt. Így az elmult hetekben heti 1-2 szex volt, viszont belegondotlam, hogy azért viszonylag friss kapcsolat, nem is élünk együtt, mintha ez picit kevés lenne. Én igenyelnek többet, nem is feltétlen a szexuális öröm miatt, hanem igy érzelmi szempontból hiányzik a dolog, hogy közel legyünk, meg hogy azt érezzem, olyan nő vagyok, aki beindítja a párját.

2022. ápr. 1. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Miért lenne kevés?
2022. ápr. 1. 23:16
 2/19 A kérdező kommentje:
Hat a fejemben valamiért az a kép van, hogy ilyen fiatalon 1 éves kapcsolatban, ritka talikkal kb egymásnak kéne esnünk. Legalábbis exemmel így történt.. Most is pl hétig nem volt szex mensi miatt, és mondja barátom h ma ne szexlejubk, majd holnap, mert fáradt... Amit értek, de pl exem 1 hét szexmentesseg után, akármilyen fáradt is volt, kB rám vetette magát... 3,5 év után is, ráadásul idősebb volt, 32 eves. És ahhoz képest fura a jelenlegi párom, hogy 1 hét kimaradás után sem annyira izgatja (pedig neki eléggé magas libidója volt a kapcsolat elején, magasabb is mint exeme)
2022. ápr. 1. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem találkoztok többet, akkor mikor akarsz ennél több szexet?

Amúgy ember és állapot függő, kinek-mi a kevés. Egy olyan héten, amikor amúgy is hulla az ember, az 1 is lehet sok, de ha valakinek nagyobb az étvágya, akkor a 4-5 is lehet kevés. Ezt nektek kell megbeszélni.

2022. ápr. 1. 23:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég hamar káros lesz a kapcsolatotokra, ha még 1 év után is az exedhez hasonlítgatod a párodat.

Ülj le vele és beszéljétek meg, hogy mit vársz el szexuális téren, mondd el neki, hogy többre lenne szükséged, ugyanakkor legyél vele is megértő. Kössetek kompromisszumot.

2022. ápr. 1. 23:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljes emberfüggő szerintem.
2022. ápr. 1. 23:22
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Emberfuggo, a felektol fugg. Nekem keves lenne. 30-hoz kozel most is tobbszor van hetente, sokszor naponta is.
2022. ápr. 1. 23:27
 7/19 anonim ***** válasza:
66%
Nekem ennyi idősen elégséges, nem kevés, de libidóban nagyok lehetnek az egyéni különbségek, meg a körülmények (élethelyzet változása) is hatnak rá. Az, hogy nem éltek együtt, szerintem pont, hogy érthetővé teszi, hogy "csak" ennyiszer van.
2022. ápr. 1. 23:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi ennyi idősek vagyunk, nálunk ennyi szokott lenni, 5 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt. Talán lenne több, de a párom brutálisan sokat dolgozik, néha random elalszik a fáradtságtól.
2022. ápr. 2. 06:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Emberfüggő

2. 1 év után is az exhez hasonlítani nagyon káros dolog

3. Ezt tényleg neked kell érezni, és a pároddal megbeszélni, hogy tudjatok egymás dolgairól, igényeiről, összecsiszolódjatok ezen a téren is, vagy belássátok, hogy nem megy, és esélyt adjatok egymásnak-magatoknak a boldogságra mással

Kommunikáljatok, tudom nehéz, meg félelmetes, hogy kiderülnek dolgok... de ha nincs kommunikáció mindenről, akkor sosem leszel a pároddal boldog igazán.

2022. ápr. 2. 07:15
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen nem vagytok egymasnak valok
2022. ápr. 2. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!