Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti egy alkalom 26 évesen? Nagyon kevés?
Barátom 26 éves, eleinte minden találkozáskor akarta, 4 hónap elteltével heti 1x van, pedig kimutatja azt is, hogy szeret, törődik velem. Én körülbelül minden nap szeretném, de heti 3-mal meg lennék elégedve, most szinte minden nap maszturbálok. Ápolt vagyok, nem híztam nem tudom mi lehet a baj, kérdeztem, de csak fáradtságra hivatkozik. Van még ilyen pasi?
21/N 26/F
egy időbe az én exemmel is voltunk így.
akkor azért volt mert én sokat recskáztam...lehet nálatok is ez van. Valamiért nem akarja a szexet veled.
a heti egy nagyon kevés! főleg ha napi szinten együtt vagytok.
ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
26/F
Szerintem kevés....
Hát ha nem tudjátok megoldani,abból baj lesz
Ennyi idősen, mi alig tudtunk "leállni" a férjemmel... még most is nagyon kevés lenne a heti egy. (Nálunk még most is minimum a heti 4 alkalom, vagy több, időtől/stressztől függően.)
Ezt meg kellene beszélnetek, hogy mi okozza, nekem kicsit furcsának tűnik...főleg úgy, hogy, ha gyakran tudtok találkozni is.
ez kb semmi
nekem a minimum a napi 1
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!