Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit ha nélkülem is el tudja képzelni?
Jelzem nem a reálrol akarok értekezni.
Hanem érzelmekrol.
Amikor azt érzed annyira szeretsz valakit hogy más mégcsak nem is érdekel, csak ő, eszedbe se jutna mást keresni másnál próbálkozni. Azaz elképzelni se tudnád mással.
És amikor beszéltek arrol mi lenne szakítás után veled, neked a legutolsó lenne az, hogy más csajról/pasiról ábrándozz, talán addog eljutnál agyban lehet szenvednél vagy innál, de munkahelyen próbálnál megfelelni, vagy alakítod a lakhelyed, elképzeled milyen lenne nélkule üresben egyedül, és akkor megszólal a párod hogy ő azakitas után talán 2 hónapig hüppögne, aztán lenne más.
Ez nekem most a barátomtól akkora pofon volt valahogy mintha azt mondta volna egyik busz megy, majd jön a másik.
Jól érzem azt hogy nem szerelmes vagy nem szeret vagy tökmindegy neki velem van e vagy épp mással? Vagy nem érzem jól, csak én drámázom ezen, mert nem lennék normális?
Még szerencse hogy képbe kerultem hogy neki egy "busz"vagyok csak.
Engem nem fognak igy lekezelni. Ez nekem nem kapcsolat. Csak vmi.laza kis tingi lingi baromság. Elvagyunk egyutt mig nem szakitunk aztán majd lesz más. Rendben. Jatszuk akkor igy. Elvágta magát nálam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!