Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál ha a párotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ha a párotok a nyakatoknál fogva hátulról elkapna és megrángatna?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 12:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%

"Nem is szemből, csak hátulról." Még rosszabb...Sunyi, alattomos módon.

Ő sem viselkedett szépen, de nem a tettlegesség lett volna a megoldás erre a helyzetre.

2022. márc. 31. 13:13
 12/36 anonim ***** válasza:
94%
És amúgy nem gondolkodtál azon, hogy te is segíthetsz a házimunkába?
2022. márc. 31. 13:13
 13/36 A kérdező kommentje:

Mellettem állt és épp kapta le a polcról a szószokat. Nem tudtam máshonnan.

Mellesleg a konyhába én nem segítek nem pakolok, mert akkor 2-3 hétig azt hallgatom, hogy lóbálja a valagát, mert rikácsol, hogy ő semmit sem talál meg, mert mindent elraktam. Szóval meg van beszélve, hogy a konyha az ő területe és tartsa rendbe. De nem tartja. Egy vágó deszka hely nem volt.

2022. márc. 31. 13:17
 14/36 anonim ***** válasza:
77%
Elmosogathatsz és a tiszta edényeket te is egy helyre pakolhatod.
2022. márc. 31. 13:19
 15/36 A kérdező kommentje:
Én sokkal inkább rendet szoktam, tudok tartani mint ő.
2022. márc. 31. 13:20
 16/36 anonim ***** válasza:
0%

hát ha a 100 kilómat meg tudná rángatni, kb mintha csiklandozna, és vihognék, mint egy hülye.

Nőktől való fizikai abúzus nem nagyon izgatott sosem, kivéve ha nem AK-47, vagy tőr.

2022. márc. 31. 13:28
 17/36 anonim ***** válasza:
24%

14# Egy férfi, aki kisajátította a konyhát?

Most mesélem katona ismerősömnek, humorista válogatásra akar küldeni, azt hiszi, én vagyok a vicces gyerek, pedig csak a gyakorit olvasom. Emancipálódjunk, de azért ne ennyire xD

2022. márc. 31. 13:31
 18/36 anonim ***** válasza:
19%

18.

Nem ismerős a művészlélek, félőrült kötelezően a séfsityakban nyomuló, franciabajszos vaccsovó szakács képe?

Esetleg olasz, tipikus digó kiejtéssel és bajusszal? https://www.youtube.com/watch?v=gdLmNAPrG-c

2022. márc. 31. 13:37
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

18# Haha :D

Sajnos én ennél sokkal maszkulinabb közegben mozgok. (emiatt nyilván szar életem is van meg az epszilon sugarú körben fellelhető nőknek is)

2022. márc. 31. 13:44
 20/36 anonim ***** válasza:
92%

"Elkezdett kidobálni mindent az udvarra, mert szóvá mertem tenni, hogy semmit sehova nem lehet lerakni a konyhába és kivitte kidobni a lisztet, cukrot társait, aztán jött volna a következő körre és megfogta a több ezer forintos szószokat, hogy ő azt is kidobja, akkor kaptam el a nyakát."

El sem kellett volna kapni semmilyét. Aki ilyen gyerekesen old meg egy amúgy nem egetverő problémát, hogy kupi van a konyhában (vagy kevés a tárolóhely), azzal simán szakítanék, mert ovis szinten van a konfliktuskezelési képessége.

2022. márc. 31. 13:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!