Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tud örülni a sikereimnek mit jelent?
Kaptam egy jelentos bonuszt es fizu emelest is,mert nagyon elegedettek a munkammal.Boldogan meseltem a paromnak aki faarccal dünnyögte kicsit ingerulten,hogy nem hiszi el..
Aztan panaszkodni kezdett,hogy bezzeg o nem kap ennyit,meg ez lenne a normlis ha minden ember annyit kapna mint en,meg hogy amugyis ez a nagy cegeknel tok alap mindenki annyit kap.
Ez tobb szempontbol is serto volt,lekicsinyelte a sikerem masfelol nem orult velem egyaltalan.
Amugy nem keres annyival rosszabbul mint en kb 15-20% a kulonbseg kettonk kozott,de neki van lehetosege maszekra szoval ha odatenne magat tobbet is tudna …
Azutan meg valmi apróságon ugy sértegetett es veszekedett velem ,hogy csak pislogtam.
Pedig kb ket napja meg élete szerlmenek hivott..
Irigy rád.
Én helyében megdicsertelem volna...
Oda-vissza remek kapcsolat, az ő része elég egyértelmű, de a kérdésben is megbújnak nem túl pozitív gondolatok, lásd a "bezzeg ő maszekolhatna" rikácsot.
Egyelőre illetek egymáshoz...
4,bezzeg? Pont azt mondom,hogy nem kellene irigynek lennie hiszen van lehetosege tobbre. En orulok neki,ha o tobb penzhez jut..
Nem nagyon tudom ezt lenyelni,kb rosszul erzem magam amiatt hogy sikereim vannak.
7-essel egyetértek.
Egy jó párkapcsolatban alapvető lenne, hogy örülünk a másik örömének. Akár fizetésemelésnek örültél, akár annak, hogy virágoznak az utcán a fák, ha ezeket elmeséled a párodnak, normális esetben örülne a te örömödnek.
Remélem nem rólam van szó, mert én is így vagyok (bár maszekolni nem szoktam, nincs is mit).
Igyekszem a dolgokhoz jó pofát vágni, akárki sikere, de legbelül én szeretnék az illető helyében lenni, és irigylem ha valakinek sikere van, mert nekem a legapróbb dolog sem jön néha, szóval siker élményem 1x ha van 100 alkalomból.
Lehet a Te párodnak is ez a baja, hogy kevésnek érzi magát, nincs önbizalma, ő is szeretne sikert, de bármit is tesz, nem sikerül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!