Miért nem tudok örülni az elért sikereimnek?
Ha kitűzök magam elé egy célt, amíg meg nem valósítom, bármit megadnék érte, ezerszer elképzelem, hogy sikerül és olyankor elkezdek bőgni. Aztán a másik pillanatban meg azt képzelem el, hogy nem sikerül, olyankor azért bőgök... Viszont amikor végre valóra válik valami, ahelyett, hogy örülnék, tök közönyösen érzem magam.
Miért?
mintha én írtam volna a kérdést :(
Nem tudom te mivel küzdesz még, de nálam még ez azzal is tetőzik hogy semmi és senki nem érdekel igazán tartósan. Tudom h a boldogságot nem élem meg -ezért sokszor elképzelem akkor fáj v épp nem mind1, úgy érzem képtelen vok tenni érte .tök messze van .És a sikerek .ha pici siker van azt nem élem meg sikernek nem érdekel mert az állandó figyelemtől rajongástól messze van (az irányomban tanúsított tantós érdeklősétől ) és meg is kapom azt a figyelmet a sikerecskéve kisebb időre, tudom h újra elveszik .én azt hiszem remete vagyok ..176 centivel,zöld szemekkel (igaz nem a legszebb arccal ) de relatíve jobb adottságokkal. Nincs semmim, és lassan nem is vágyom semmire..
nem lehet amúgy h te is maximalaista vagy ? és ha nem te vagy a legszebb legjobb legokosabb ..-már nem is érdekel az egész ..?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Első válaszoló, lehet, hogy van benne valami, amit írsz.
Utolsó, velem az a baj, hogy szerintem nagy dolgokat érek el, de mégsem örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!