Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud örülni a sikereimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud örülni a sikereimnek - mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal ugyanazon az egyetemen tanulunk, ugyanazon a szakon, egy évfolyamban. Nekem jól megy a tanulás, neki kevésbé - mivel nem is foglalkozik vele annyit. Én rengeteget segítettem neki az eddigiekben, volt, aki meg is jegyezte kívülállóként, hogy én két ember helyett végzem ezt az egyetemet. Nem mondanám, hogy a barátom kihasznál(t), de ha valami nem sikerült neki, akkor előfordult, hogy engem hibáztatott. De ami nagyon rosszul esik, hogyha nekem sikerül valami, akkor irigy rám, és nem tud velem együtt örülni. Nem vagyok az a dicsekvő-fajta, de már ott tartok, hogy nem is mosolygok, ha pl. sikerül egy vizsgám. Pedig ha neki sikerül valami, én tiszta szívből örülök vele... ő miért nem képes erre? Már beszéltem neki erről, és akkor próbált is rá odafigyelni, de mindig újra érzem ezt a neheztelést a sikereim miatt, volt olyan, hogy azt mondta, hogy "elveszem a szerencséjét"... mit tegyek szerintetek? Működőképes lehet így egy kapcsolat? 23/L

2016. jan. 1. 17:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Jo ciki lesz neked meg 3 evig egy szakra jarni az "exeddel".
2016. jan. 1. 17:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írmom: nem!
2016. jan. 1. 17:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Komolyan, hogy lehet valaki ilyen gyerekes viselkedésű?

Szerintem hagyd ott a srácot, mi az, hogy te segítesz neki, és még neki áll feljebb, ha valami neki nem sikerül?

Ő mit tett le az asztalra érte?

Ne nyald már ki ennyire a kis valagát, nem vagy te az anyja!!

Gondolkodj el azon, hogy neked megéri-e a továbbiakban ezt folytatni, vagy sem!

2016. jan. 1. 17:53
 4/17 anonim ***** válasza:

Mi durva, hogy ilyen srácok élnek párkapcsolatban...

Ha harmóniát szeretnél, szakíts vele. Új év, új élet :)

2016. jan. 1. 17:58
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem veszed el a szerencséjét.... egy vizsgához nem szerencse kell, hanem tudás. Abban szenved ő hiányt.

És hát jellemben is.

Én egyetemen tanítok, és vagy 30 éve végeztem, de ha a számvitel kerül szóba, még most is igazi hálával szoktam emlegetni Zsófi nevét, aki megírta helyettem a szigorlatot.

Az se jó, ha annyira lehúz, hogy már te se örülsz a sikerednek, egy energiavámpír féle.

És mi lesz ebből 5-10 év múlva?

Valószínűleg akkor is sikeresebb leszel mert akkor mert nem tudod felhúzni a munkájában, - egy irigy, negatív, sértődött alakkal nehéz boldognak lenni.

2016. jan. 1. 18:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Mukodhet, ha vallalod az anya szerepet a kapcsolatotokban.
2016. jan. 1. 18:17
 7/17 anonim ***** válasza:

A sikerekre való féltékenységgel az a baj, hogy most az egyetem a casus belli, ha végeztek akkor majd az első munkahely, a jobb projectek, az előléptetések...

És ezen az sem fog segíteni, ha közben neki is beindul a szekér valamennyire, az ilyen ember senkivel nem lesz boldog, maximum ha talál valami bolti eladó lánykát, akinél minden területen sikeresebbnek érezheti magát.

Beszélj vele erről, ha ez csak egy hirtelen jött hiszti, akkor még van kiút, ha az alap természete, akkor Te is érzed, hogy azzal nem segíthetsz, ha rosszabbul kezdesz tanulni, és semmi sem fogja megoldani

2016. jan. 1. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:

Gyerekes a barátod.

Lehet jobban kellene őt bíztatnod, hogy tanuljon jól,mert a jövőjéről van szó! Mond el neki, hogy szeretnéd,ha motiváltabb lenne és a kapcsolatotok is jobb lehetne.Légy vele őszinte,fiatalok vagytok,meg lehetne oldani ezt!!!

2016. jan. 1. 18:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy már 3. éve biztatom, és ha őszinte akarok lenni, kicsit belefáradtam, hogy mégis ezt kapom érte... :(
2016. jan. 1. 18:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor visszavonom :S lehet jobb lenne,ha csak a saját dolgoddal foglalkoznál, és őt hanyagolnád!
2016. jan. 1. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!