Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud örülni a sikereimnek - mit tegyek?
Komolyan, hogy lehet valaki ilyen gyerekes viselkedésű?
Szerintem hagyd ott a srácot, mi az, hogy te segítesz neki, és még neki áll feljebb, ha valami neki nem sikerül?
Ő mit tett le az asztalra érte?
Ne nyald már ki ennyire a kis valagát, nem vagy te az anyja!!
Gondolkodj el azon, hogy neked megéri-e a továbbiakban ezt folytatni, vagy sem!
Mi durva, hogy ilyen srácok élnek párkapcsolatban...
Ha harmóniát szeretnél, szakíts vele. Új év, új élet :)
Nem veszed el a szerencséjét.... egy vizsgához nem szerencse kell, hanem tudás. Abban szenved ő hiányt.
És hát jellemben is.
Én egyetemen tanítok, és vagy 30 éve végeztem, de ha a számvitel kerül szóba, még most is igazi hálával szoktam emlegetni Zsófi nevét, aki megírta helyettem a szigorlatot.
Az se jó, ha annyira lehúz, hogy már te se örülsz a sikerednek, egy energiavámpír féle.
És mi lesz ebből 5-10 év múlva?
Valószínűleg akkor is sikeresebb leszel mert akkor mert nem tudod felhúzni a munkájában, - egy irigy, negatív, sértődött alakkal nehéz boldognak lenni.
A sikerekre való féltékenységgel az a baj, hogy most az egyetem a casus belli, ha végeztek akkor majd az első munkahely, a jobb projectek, az előléptetések...
És ezen az sem fog segíteni, ha közben neki is beindul a szekér valamennyire, az ilyen ember senkivel nem lesz boldog, maximum ha talál valami bolti eladó lánykát, akinél minden területen sikeresebbnek érezheti magát.
Beszélj vele erről, ha ez csak egy hirtelen jött hiszti, akkor még van kiút, ha az alap természete, akkor Te is érzed, hogy azzal nem segíthetsz, ha rosszabbul kezdesz tanulni, és semmi sem fogja megoldani
Gyerekes a barátod.
Lehet jobban kellene őt bíztatnod, hogy tanuljon jól,mert a jövőjéről van szó! Mond el neki, hogy szeretnéd,ha motiváltabb lenne és a kapcsolatotok is jobb lehetne.Légy vele őszinte,fiatalok vagytok,meg lehetne oldani ezt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!