Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A dominánsak miért hiszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dominánsak miért hiszik a behódolásrol azt, hogy nem kam?

Figyelt kérdés

Ha vki leedominálja, fenyegeti, zsarolja, sakkban tartja a párját, aki ez miatt KÉNYSZERBŐL mondja azt, amit a másik hallani akar, hogy lehetnek ilyen hülyék a "támadók", hogy beveszik?

Pl barátom hatalmas balhékat képes abbol rendezni ha egyszer is külön akarok tőle aludni egyedul.(néha már folytogato hogy nincs magánéletem)

Azaz már mondani sem merek olyat hogy aludjunk már külön.

Egyszer direkt szívatott hogy nem jön ma hozzám, mert kiváncsi volt a reagalasomra és megjátszottam magam hogy mennyire sajnálom ne tegye ezt velem, aludjunk egyutt, biztos hogy ezt akarja e. (Mert nyilván tudom, ha erre örömmel mondanék igent, megint balhé lenne,es nyilván tudom azt is hogy szívat, mert az életben nem aludna soha külön tőlem)

Erre röhögve közli is hogy csak viccelt es a reakciomra volt kiváncsi.

De MÉGIS MIT VÁRT tolem mit mondok erre, HA eget verő balhékat vsinál különben belőle és rá vagyok kényszerítve arra ,hogy olyanokat mondjak amit hallani akar?

Hogy a fr.ncba képesek kikenyszeritett válaszokra azt hinni hogy az igaz?

Nem mintha sajnálnám, mert így legalább manipulálhatóak hogy ne balhézzanak, hanem béke legyen, csak hogy lehetnek ekkora hülyék, nem értem.

#kikényszerített válaszok hitelessége
2022. márc. 29. 13:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Te hogy lehetsz olyan hülye, hogy vele vagy? Hogy lehetsz olyan hülye, hogy ezt eltűröd?

Mennyire kell alja nőnek lenni, hogy ez legyen a legjobb pasi, akit össze tudsz szedni?

2022. márc. 29. 15:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó neked engedni az erőszaknak, a zsarolásnak, amikor neked az egész cakumpúder kényelmetlen és nem így szeretnél élni?

Minek hagyod?

Ne gyere ma Géza, egyedüllétre vágyom. Hát tomboljon utána otthon, ha kedve tartja, én biztos nem hallgatnám. Felnőtt gyerek, oldja meg magában.

2022. márc. 29. 16:36
 13/24 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy sokan itt nem különbek a páromnál.

Itt is ugyanugy meg akarják mondani nekem a "frankót", mit kellene tennem.

Érdekes. Egyik se hitelesebb a masiknal.

2022. márc. 29. 17:18
 14/24 A kérdező kommentje:

Most itt is bólogatnom kellene hogy de szakítok? Es akkor helyesen válaszoltam es az ugy jo?

Es itt is bevennék?

Ez komoly🤣

2022. márc. 29. 17:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne szakíts

Kinlodj vele tovább

2022. márc. 29. 17:23
 16/24 A kérdező kommentje:

Ugyanigy sarokba szorit zsarol stb

Pont errol szol a kérdes.

Erre itt is ugyanazt muvelik mint ő.

Ez olyan mintha pont tőle kertem voona tanácsot😅

2022. márc. 29. 17:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ki szorít sarokba vagy zsarolás ott?

Mert negativ véleményt írunk a pasidrol?

Hónapok óta kinlodsz vele de nem ereszted csak ragod csak kuszkodsz

Korábban is írtam már szerintem te élvezed ezt a drámát Én nem tudnék így élni ez nagyon kimerito

De nektek sok boldogságot

2022. márc. 29. 17:31
 18/24 A kérdező kommentje:

Elnyomás megmondják mit tegyek mit nem.

Ezt szerintem kezelni kéne tudnom. Elvégre itt is ez megy.

2022. márc. 29. 17:37
 19/24 A kérdező kommentje:

Es ha bólogatok, állitom itt is mindenki bevenné, ahogy ő.

Szinte minden pont egyezik.

Es hallgassak olyanokra, akik nem különböznek tőle? Ebben logika?

2022. márc. 29. 17:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek írsz napi 2 uj kérdést ha itt mindenki hülye?

Nyilván mindenki szembe megy az autópályán

2022. márc. 29. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!