Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dominánsak miért hiszik a behódolásrol azt, hogy nem kam?
Ha vki leedominálja, fenyegeti, zsarolja, sakkban tartja a párját, aki ez miatt KÉNYSZERBŐL mondja azt, amit a másik hallani akar, hogy lehetnek ilyen hülyék a "támadók", hogy beveszik?
Pl barátom hatalmas balhékat képes abbol rendezni ha egyszer is külön akarok tőle aludni egyedul.(néha már folytogato hogy nincs magánéletem)
Azaz már mondani sem merek olyat hogy aludjunk már külön.
Egyszer direkt szívatott hogy nem jön ma hozzám, mert kiváncsi volt a reagalasomra és megjátszottam magam hogy mennyire sajnálom ne tegye ezt velem, aludjunk egyutt, biztos hogy ezt akarja e. (Mert nyilván tudom, ha erre örömmel mondanék igent, megint balhé lenne,es nyilván tudom azt is hogy szívat, mert az életben nem aludna soha külön tőlem)
Erre röhögve közli is hogy csak viccelt es a reakciomra volt kiváncsi.
De MÉGIS MIT VÁRT tolem mit mondok erre, HA eget verő balhékat vsinál különben belőle és rá vagyok kényszerítve arra ,hogy olyanokat mondjak amit hallani akar?
Hogy a fr.ncba képesek kikenyszeritett válaszokra azt hinni hogy az igaz?
Nem mintha sajnálnám, mert így legalább manipulálhatóak hogy ne balhézzanak, hanem béke legyen, csak hogy lehetnek ekkora hülyék, nem értem.

Ezt nem értem sehogy.
Átvitten sem
Ja te ilyen vagy1#?Ha nem alszok vele biztos megcsalom, meg osszefekszem mindenkivel??
Itt mindenki beteg?😳

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Mindig csak viccel. Ő ilyen kis humorherold. Kacarássz bűbájosan, egyébként meg ku.ssolj.
Hát nem ez miatt, elhiheted.
Tudom mit csinálok kivel és miért.
Nem én vagyok a kérdés.
Hanem a dominánsakrol szeretném tudni a trükköket a kezelesükhöz.
Mert hogy mindent bevesznek, az ugy jo. Addig amig mindent bevesznek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!