Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A dominánsak miért hiszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dominánsak miért hiszik a behódolásrol azt, hogy nem kam?

Figyelt kérdés

Ha vki leedominálja, fenyegeti, zsarolja, sakkban tartja a párját, aki ez miatt KÉNYSZERBŐL mondja azt, amit a másik hallani akar, hogy lehetnek ilyen hülyék a "támadók", hogy beveszik?

Pl barátom hatalmas balhékat képes abbol rendezni ha egyszer is külön akarok tőle aludni egyedul.(néha már folytogato hogy nincs magánéletem)

Azaz már mondani sem merek olyat hogy aludjunk már külön.

Egyszer direkt szívatott hogy nem jön ma hozzám, mert kiváncsi volt a reagalasomra és megjátszottam magam hogy mennyire sajnálom ne tegye ezt velem, aludjunk egyutt, biztos hogy ezt akarja e. (Mert nyilván tudom, ha erre örömmel mondanék igent, megint balhé lenne,es nyilván tudom azt is hogy szívat, mert az életben nem aludna soha külön tőlem)

Erre röhögve közli is hogy csak viccelt es a reakciomra volt kiváncsi.

De MÉGIS MIT VÁRT tolem mit mondok erre, HA eget verő balhékat vsinál különben belőle és rá vagyok kényszerítve arra ,hogy olyanokat mondjak amit hallani akar?

Hogy a fr.ncba képesek kikenyszeritett válaszokra azt hinni hogy az igaz?

Nem mintha sajnálnám, mert így legalább manipulálhatóak hogy ne balhézzanak, hanem béke legyen, csak hogy lehetnek ekkora hülyék, nem értem.

#kikényszerített válaszok hitelessége
2022. márc. 29. 13:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
Biztos, csak halszagban tud aludni...
2022. márc. 29. 14:03
 2/24 A kérdező kommentje:
Tehát szabályosan elhiszi, hogy en örömmel alszom vele, véletlenul sem az miatt hogy mert kulonben balhézik és erre kényszerít.
2022. márc. 29. 14:04
 3/24 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem sehogy.

Átvitten sem

4/24 A kérdező kommentje:
1#
 5/24 A kérdező kommentje:

Ja te ilyen vagy1#?Ha nem alszok vele biztos megcsalom, meg osszefekszem mindenkivel??

Itt mindenki beteg?😳

2022. márc. 29. 14:06
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a kérdés, hogy miért hiszik el a megjátszást, hanem hogy miért vagy egy gyerekes, játszmázós, veszekedős kapcsolatban? Miért jó ez neked?
2022. márc. 29. 14:11
 7/24 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Mindig csak viccel. Ő ilyen kis humorherold. Kacarássz bűbájosan, egyébként meg ku.ssolj.

2022. márc. 29. 14:13
 8/24 A kérdező kommentje:

Hát nem ez miatt, elhiheted.

Tudom mit csinálok kivel és miért.

Nem én vagyok a kérdés.

Hanem a dominánsakrol szeretném tudni a trükköket a kezelesükhöz.

Mert hogy mindent bevesznek, az ugy jo. Addig amig mindent bevesznek.

2022. márc. 29. 14:14
 9/24 A kérdező kommentje:
A 7 es link hogy jön ide?
2022. márc. 29. 14:15
 10/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha ilyen ostoba vagy, hogy hónapok után sem tudod kidobni, az a te bajod.
2022. márc. 29. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!