Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogi ěs egyěb megoldások vannak családon belüli erõszak megoldására,hova lehet fordulni segítségért?Részletek lent.
Az a helyzet, hogy te ezen nem tudsz változtatni. A barátnőd kell lépjen, mert nem lehet valakinek erőszakkal segíteni. Sok ilyen kapcsolatot láttam, és meglepő, de elég sokba a nő nem nem mer (bár ezt mondja) lépni, hanem nem akar.
Mondjuk nem értem, ha ezt látod és tudod, hogy nem tud hova menni a barátnőd, mert nincs rá pénze, te miért nem adsz neki ideiglenes szállást?
Addig tényleg nem tudsz segíteni amég ő nem akarja.
Amúgy érdemes minden verés után látleletet vetetni, ez a későbbiekben nagyon fontos lehet ha ugy dönt rendőrségre viszi. (Az orvos magátol csak akkor jelenti, ha nagyon súlyos)
Illetve a családsegítővel szintén érdemes felvenni a kapcsolatot. A NaNe-t sokan ajánlják, viszont pont emiatt nagyon nehéz őket elérni. Nekem a Patent-ot sikerült gyorsan, illetve ajánlják még a Taszt-t.
Én pici gyerekkel kerestem őket, meg kell nézni simán nők elleni erőszakkal is foglalkoznak e (szerintem igen)
Es amint lehet hagyja ott ezt a barmot, és utána NE legyen egyedül, mert ezek képesek a bosszúra!
De mindez csak úgy megy ha ő akarja a változást
Facen is vannak ilyen jellegű csoportok, azt most ide nem írom le, de érdemes oda is belépni, tudnak hasznos tanácsokat adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!