Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadjam a kocsimat a paromnak rendszeres hasznalatra?
Attól függ. Ha együtt élünk, több éve együtt, közös jövőkép. Minden további nélkül, hiszen közös minden, ahogy a leendő életünk is.
Ha viszont pár hónapos a dolog stb , vagy pocsékul vezet, akkor tuti nem.
#20 egyáltalán nincs igazad.
Szerintem mi is többet spórolunk közös autóval és egy 16 éves Suzukink van, aminek ráadásul mindig van valami oda nem illő hangja, hol a fék sikítozik, hol az ékszíj. Nagyon lehet vele villogni tényleg.
A hétvégét meg nem értem miért ne lehetne megbeszélni. Bár nekem a párom az autóvásárlás elejétől úgy mondta, hogy a mi autónk, nekem egy év kellett, mire én is így tudtam mondani. Ennek ellenére továbbra is inkább az ő autójának tartom és ha neki kell hétvégére, akkor ő viszi el és nincs sértődés. Bár nem nagyon van erre se példa, mert egyenrangú felek vagyunk a kapcsolatban és ha neki hétvégén arra kell, hogy esik az eső és elmenne vele a kisboltba, míg nekem hivatalos ügyet kéne intéznem 50 kilométerre innen, akkor még csak fel sem merül benne az, hogy az az ő kocsija, úgyhogy ő megy vele boltba én meg buszozzak.
A kérdező nem írta le, hogy 2 hónapja tart a dolog, vagy 5 éve. 2 hónapnál a csaj helyében nem is kellett volna elkérni, 5 év után meg ha ennyire enyém-tiéd van, akkor idővel úgyis kisiklik a kapcsolat.
#22 Lészíves olvasd el még párszor amit írtam, és kicsit értelmezd! Nem a spórolás a lényeg, az csak egy kitalált indok, a csaj csak villogni akar a kollégái előtt, hogy ő új autóval jár dolgozni.
Mellesleg meg eddig is járt valamivel munkába, gondolom busszal, és hol spórolás az ha most meg autóval jár?
#24 Akkor neki miért nem jó, egy használt kis futkosó autó? Mert gondolom azért vágott vissza egyből a spórolás szöveggel, mert ő az újjal szeretne kocsikázni. Lehet, hogy nem ismerem, de ez azért elég átlátszó szöveg.
Nem tudom, hogy a kérdező hogy érti ezt az 50km-res (25-25km)távot, illetve csak végig városban, vagy két város közt, mert utóbbi esetben azért a cég fizeti a bérlet 80%-át, míg autónál csak a 15Ft/Km-t. Több mint 20 éve hasonló távokra járok dolgozni, volt, hogy 8 évig többed magammal, kocsival, így tudom, hogy kocsival, pláne egyedül igencsak drága mulatság járni. Most kénytelen vagyok kocsival járni, mert a mostani cégem eléggé kint van a városhatárban (Székesfehérvár, Alba iparipark) , havi szinten 40 ezer ami csak a munkábajárás, de a cég ebből csak 16 ezeret térít.
Ha lenne oda normálisan busz, akkor azzal járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!