Olyanokat kérdezek, akik rendszeresen sütnek otthon péksütit, kenyeret. Dagasztó gépet keresek, ami strapabiró mindennapi használatra. Nem háztartási robotgépet, kimondottan dagasztógépet. Valakinek tapasztalat?
Mivel a gépiparban , alkatrészgyártásban dolgozom, így bizton kijelenthetem, hogy otthoni napi használatra nem fogsz dagasztó gépet kapni.
Vagy ipari gépet veszel, vagy megelégszel a "hobbi" kategóriával.
Mekkora mennyiséget szeretnél naponta feldolgozni ?
Köszi egyes. Sejtettem, mert van Bosc MUM ötszázas gépem, de az is csak inkább sütik néha. 60 deka kenyér tésztával már kinlódik. Nem különösebben sok, heti úgy 4-6 kilónyit kéne dagasztani. Olyan kéne, ami 2-3 kilót bir egyszerre.
Kettes, kenyérsütőm van, de abba messze nem lehet egy 2 kilónyit keverni, vagy Vagy elunom az életem, mikorra részletekben megcsinálom. Veszek évente 30-50 ezer körülit, vagy "Ankarsrum Original" Ami talán kibirja jó pár évig.
4-es, köszi a választ.
Igen az kimaradt. Természetes, hogy igy azt ajánlottad. Kis mennyiséghez én is használtam még ketten voltunk a párommal. Most viszont lányom, fiam a közelbe költözött és nekik is tetszik, amit kerti kemencébe sütök.
Talán egy ilyen jó lenne hozzá, de nekem nincs vele tapasztalatom:
Valahol olvastam, hogy akár 2-3 kg lisztet is képes begyúrni és ha a Lidl-ben veszed, akkor 3 év garit adnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!