Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadjam a kocsimat a paromnak rendszeres hasznalatra?
"Nem vagyok irigy, mert én is felajánlottam a barátnőmnek, hogyha neki kell a kocsi, akkor viheti, de neki eleve van saját"
Ennek az ajánlatnak így nem volt sok értelme. 😆
Tényleg a kapcsolat milyenségétől függ.
Amíg nem költöztünk össze (évek, fiatalok voltunk) addig én is gondoltam rá gyakran, hogy majd veszek egy autót.
Aztán a párom vett. Általában együtt használtuk. Ő nem azzal jár munkába, többször mondta, hogy használjam nyugodtan, ha nekem kell valamire. Végül én le is mondtam a saját autóról, pedig az övét is maximum havi 2x használom. Mindig megbeszéljük, hogy ha valahova kocsival mennénk, nem-e kell a másiknak. Ha kell, akkor tömegközlekedünk, vagy biciklizünk vagy bármi, nincs vita. Minek tartanánk fenn 2 autót, mikor egy is elég 99%-ban.
Azt hozzátenném, hogy nyáron házasodunk, szóval nem gond az osztozkodás a kapcsolatunkban.
De ha ritkán használod, minek kellett drága autót venned? Ott kopik az utcán/kertben/garázsban, ennek így nem sok értelme volt.
Ha meglesz a jogsim, én nagyon kétlem, hogy kölcsön fogom kérni párom autóját. Ha együtt megyünk valahová, és én vezetek majd, az oké. Vagy esetleg bevásárolni elmenni, ha sok dolgot kell venni, vagy esik az eső, az megint oké. De egyéni célokra, pláne rendszeresen, nem igazán lenne képem elkérni...
"Szerinte viszont tobbet sporolnank, ha egy közös kocsink volna"
Lefordítva ez azt jelenti, hogy neki nem jó a használt kis futkosó autó, mert ő újban szeretne villogni a kollégái előtt.
Ezen felül meg mit csinálsz ha hétköznap neked is kell az autó, mert abból sértődés lesz ha majd azt mondod neki, hogy ma mehetsz busszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!