Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 5cm átmérőjű dildóval kapcsolatban ami akár rendszeres használatra is lenne igénybevéve?
Nekem túl nagy lenne.
Utána már az igazit nem is érezném.
És az eredetinél nincs jobb.
Nekem is ekkora van, csak teljesen egyenes és a zacsi rész sincs nekem rajta. Teljesen felmegy bennem, néha használom ha nincs kivel épp. 😄😉
Persze, kell tágítani előtte mert nem menne azonnal. Szerintem teljesen jó. Nagyobbat viszont ne akarj. Ez bőven elég 😉
20/f vékony testalkatú vagyok
Nah, ma ki is probáltam egyet 😅 Bennen volt picit nagyobb is, csak nem erre használatos dildó és simán felment.
Köszönöm a válaszokat viszont. ❤️
Nekem menne több is, de végül úgy döntöttem, hogy 5 cm vastagnál maradok. Abszolút elég, sőt mivel nem is túl hosszú, így azt tapasztaltam, hogy könnyebb vele akár mindennap is játszanom. Nálam ez alap :)
Ffi,34
Nekem kicsi lenne en a nagyobbat szeretem jobb erzes nekem 39/6.8cm van. De nem rossz az a meret sem.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!