Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért csináljátok ezt? Miért szerettek szenvedni?
Pont időszerű a kérdés, nekem nemrég ért véget egy hasonló kapcsolatom, úgyhogy még friss az élmény, elmesélem nálam hogy játszódott le mindez :)
A sráccal 3 évig voltunk együtt, az utolsó fél évünk volt ami kifejezetten rossz volt, mint ahogy le is írtad a kérdésben. A kapcsolatunk elején meg közepén minden tökéletes volt, a fiú elhalmozott minden jóval, nagyon szerelmes voltam belé. Amikor elkezdtek jönni a szar dolgok, azt sem úgy kell elképzelni, hogy hirtelen az addig csodálatos dolgok szarok lettek, szépen fokozatosan alakult át minden. Mikor csúnyán viselkedett velem, elhanyagolt, akkor sokszor rávettem magam, hogy na végre akkor szakítok. Ám ekkor elkezdett szuper kedves lenni, újra törődő lett, mint régen. Mikor te beleteszed szívedet-lelkedet egy kapcsolatba, mert szereted a másikat, és sok szar után kapsz végre újra jó dolgokat, akkor hajlamos az ember belekapaszkodni abba a néhány jóba, amit kap.
Kicsit olyan ez, mint mikor olvasol a neten valamiről és hallasz róla 10 jó dolgot. Ám ekkor meglátsz 1 rosszat, és hirtelen elfelejted azt a 10 jót és csak a rosszra koncentrálsz. Na a kapcsolatba is ilyenek a dolgok, csak ugye pont fordítva.
Nekem is lett volna sok lehetőségem lelépni a párom mellől jobb pasikhoz, de sosem tettem. Egyrészt az érzelmek miatt, másrészt azért ez nem így működik, hogy ugrálunk egyik kapcsolatból a másikba. Egy szakítás után azért kell idő, hogy az ember megnyugodjon, a lehető legrosszabb dolog azonnal belekezdeni egy újba. A párom jelentette nekem a biztonságot, hiába volt a sok szar, azért voltak szép pillanatok is és ezek éltettek engem. Továbbá tudtam, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, azt gondoltam, hogy akkor is abban voltunk, pedig az már inkább a kapcsolatunk vége volt.
Egy érzelmekkel teli viszonyban teljesen felesleges logikával gondolkodnod, sajnos nem fog működni :D
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy egy ilyen kapcsolatban a bántó fél a sok rossz után szándékosan ad pozitív jeleket, viselkedik kedvesen, hiszen tudja, hogy ezzel láncolja magához a párját. A párja pedig megnyugszik, hogy hurrá, nincs is akkora baj, hiszen megint hozott virágot, meg megint kedves volt. Újra elbízza magát, majd újra csalódik.
Most, hogy szakítottam már én is kristálytisztán átlátom a helyzetet, tudom, hogy hol hibáztam, hol kellett volna kilépnem. De akkor, mikor benne vagy ebben sajnos nem ilyen egyértelmű a dolog.
7!
Ez nem ész meg logika kérdése. Nekem is 2 diplomám, jogosítványom, nyelvvizsgám van, mégis 2 és fél évig éltem ilyen kapcsolatban. Személyiség függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!