Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogok bolondulni?
Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan csak egy bizonyos témán tud rágódni már hetek vagy hónapok óta. Minden egyes nap órákon keresztül mondja és mondja, nem is hajlandó másról beszélni. Ráadásul az élet egy általános igazságtalanságáról van szó, amin sajnos nem tudunk változtatni, pedig attól biztos megnyugodna. Már menekülök előle konkrétan.
Velem van a baj vagy másnak is felőrölné az idegeit ez?
Elfogyott a kedvenc mosogatószere, vagy haldoklik a nagymamája? Jó lenne tudni, hogy miről beszélsz.
2022. márc. 27. 17:50
2/11 anonim válasza:
Háború?
2022. márc. 27. 17:54
3/11 A kérdező kommentje:
Hogy a szép emberek sokkal jobb esélyekkel indulnak az életben. Jobb pár, jobb munka, több barát stb.
2022. márc. 27. 18:04
4/11 anonim válasza:
Sokan bele is szoktak. A többségi társadalom gyorsan leőrültezi, leidegbetegezi őket és minden marad a régiben, sőt, aki dicsőíti az igazságtalan rendet, azok még előrébb is jutnak, mert "jól tudják a módját".
2022. márc. 27. 18:21
5/11 anonim válasza:
Ha sokáig idegesít, keress mást!
2022. márc. 27. 18:49
6/11 anonim válasza:
Szóval akkor ezzel most ő azt akarja mondani hogy ő nem elég szép és így nem talált elég jó pasit magának vagy mi?
Exem állandóan csak és kizárólag a munkahelyéről panaszkodott nem volt hajlandó kb másról sem beszélni. Meguntam betelt a pohár és kiborultam hogy feszt csak nyavajog másokat meg lesz*r. Persze én volt a szemét meg egyebek amiért nem értem meg őt. Nem hiába ex. Nem bírtam tovább.
2022. márc. 27. 19:09
7/11 anonim válasza:
Ja, ha ez a duma jon belole, hagyd a francba. Ez lelki nyomor.
2022. márc. 27. 19:30
8/11 anonim válasza:
Amúgy egyet értenek vele, de ez kicsit sértő rad nézve, hogy jobb pár jár neki, mint te :D én emiatt már dobtam volna. Egyébként ez így van, ez egy létező jelenség, az emberek sokkal elnézőbbek és elfogadobbak a vonzóbb emberekkel, gyakrabban léptetik őket elő és egy csomó más dologban előnyt élveznek. Ebben igaza van, ezek tudományosan és pszichológiailag bizonyított tények. Viszont ezen kattogva nem lehet egy életet boldogan leélni. Mi történt, ami ezt a gondolkodást váltotta ki belőle ?
2022. márc. 27. 21:41
9/11 anonim válasza:
Adj neki ezzel kapcsolatban feladatokat: bizonyítsa ezt be, bizonyítsa be az ellenkezőjét is, illetve ott a lehetőség neki, hogy lépjen ő is, azaz tegyen önmagáért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!