Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom miért van ezen kibukva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért van ezen kibukva ennyire?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt és mindig kiakad ha ismerősök, barátok, család előtt nem engedem neki hogy simogasson, puszilgasson, és én sem mutatom ki hogy mit érzek iránta, nem mondom olyankor hogy szeretem, stb. Ha próbálkozik, leállitom.

Én szerintem ez két ember intim dolga nem tartozik senkire, nem kell ezt mutogatni meg mások előtt reklámozni hogy mi van közöttünk.

De nem ért meg, ilyenkor mindig megsértődik azt vágja a fejemhez hogy én szégyenlem őt.

2022. márc. 26. 22:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy pusziba ölelésbe mi olyan nagyon intim? A szüleimet is megpuszilom, megölelem. Nem arról van szó hogy összejövetelen fogdossa a feneked és nyálasan csókolgat, az tényleg sok lenne. De amit csinál az belefér. Próbálj meg változtatni hogy ne legyél ilyen rideg mert így nem sokáig lesz párkapcsolatod.
2022. márc. 27. 10:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Fú de gyászos vagy, de jó hogy nem én vagyok a párod ... mi a fene fáj neked annyira egy kézfogásban,pusziban? Nagyon gáz :D egy darab kőben több az érzelem... kit érdekel ha megszólnak, mert megcsókolod a szerelmed, atya ég.
2022. márc. 27. 10:52
 23/26 anonim ***** válasza:
94%
Igaza van, jól érzi. Nem vagyok a világ legromantikusabb nője, de ezt én is túlzásnak látom. Ösztönösen érek hozzá, nyilván nem adok neki nyelvest mindenki előtt, de egy arcra puszi, vagy közelebb húzódás belefér. Ahogy ő is a combomra teszi a kezét, megpuszil, stb. Ne kelljen már katonásan mellette állnom. Mások előtt ezért durván leszólna, többet nem kellene velem találkoznia. Okosan tiltsad le ezzel a témával, mert meg fogja unni a megalázást, és nem nagyon lesztek 3 hónaposak sem.
2022. márc. 27. 10:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez kemény. Senki nem fog elviselni hosszútávon, ha ilyen mogorva vagy. Én sem nyalom-falom a férjem mások előtt, de aki ilyen szinten irtózik az érintéstől mint te, az a legtöbb embernek furcsa. Én sem bírnám, tisztára mintha szégyellne a másik.
2022. márc. 27. 12:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy kézfogás, kis ölelés, puszi simán belefér. Legalábbis az emberek 99%a így van vele.

Most nem erotikus forró ölelésről, meg szenvedélyes nyelves csókról van itt szó.

2022. márc. 27. 12:27
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Úgy tűnik nem illetek össze. Én ugyanilyen vagyok, mint te. Meg kell beszélni a pároddal, hogy te nem szeretnéd mások előtt megélni ezeket a dolgokat. Aztán eldöntheti, hogy ez neki megfelel-e a továbbiakban.

Kibukva meg azért van, mert neki nyilvános megaláztatás az, hogy mások előtt visszautasítod a közeledését. Próbáld meg legközelebb elviselni a helyzetet, aztán utána kettesben megtárgyalni, hogy ilyet inkább ne csináljon többet.

2022. márc. 27. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!