Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ok lehet a szakításra hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok lehet a szakításra hogy a másikat nem hatná meg a szakítás?

Figyelt kérdés

Az ilyen nem is szerelmes?

Aki esetleg szakítás után ugyanugy nevet poenkodik a haverokkal, kollegákkal, otthon elvan ahogy mindig el szokott lenni, ápolgatja a kocsiját jo zenéket hallgat benn ahogy mindog is, max picsog egyszer kétszer, de amugy simán lazán éli világát szakítas után 3.naptol.

Nem fordul be, nem iszik, nem sír, hanem mint akivel nem is történt semmi, jokat röhög a haverokkal, stb.

#mintha mi sem történt volna
2022. márc. 26. 18:38
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

A vwszekedéseinket csak én élem meg drámain es fájdalommal, ő meg képes nagy összeveszés után is, röhögve a szomszedokhoz átmenni bulizni.

Egyszerűen ennyitol megfordul az bennem mintha nem is szeretne.

Persze azt mondja nekem hogy neki fáj, hiányzom, szenved. Csak hát nagyon nem ugy néz ki mikozben röhög a haverokkal.

2022. márc. 26. 18:41
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ilyesmi esetem, azt mondta a srác hogy kibirná, de reméli nem fog kelleni. Akkor nem szakítottam vele de rá két hónapra csak az lett a vége. Egy idő után meg elegeli az ember hogy nem ő az első a párjának.
2022. márc. 26. 18:44
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Szóval szakítottál vele, és most elvárnád, hogy a földön kússzon utánad. És ha már szakítottatok, akkor hogy akarsz még egyszer szakítani. Vagy ezek részedről csak ilyen játszmázós szakítások, és úgyis visszamész hozzá? Akkor meg miért sírjon, ha úgyis tidja, hogy visszamész?
2022. márc. 26. 18:47
 4/26 A kérdező kommentje:

De en vagyok neki az elso. Leginkább az én nyakamon van, szinte megfolyt.

De vannak olyan napok, amikor szinte szakitunk.

Es mikozben én belehalok szinte a szerelmi bánatba, ő addig zene mellett "fényezi", tisztítja illatosítja a kocsiját, poénkodik röhög, meg minden.

2022. márc. 26. 18:47
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem jatszmazos szakitasokrol van szo hanem kapcsolati melypontokrol.
2022. márc. 26. 18:48
 6/26 A kérdező kommentje:
Kapcsolati válságokban.
2022. márc. 26. 18:48
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Nekem 2 hete ért véget egy kapcsolatom, most mégis remekül elvagyok. Elég szar volt már az utolsó pár hónap, úgyhogy megváltás volt ennek véget vetni. Pedig nagyon szerettem a páromat, de gusztustalanul viselkedett.
2022. márc. 26. 18:52
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne játszmázás! Állandó veszekedés, és dráma van, "vannak olyan napok, amikor szinte szakitunk". Ha ilyen szinten van a kapcsolat, akkor nem fenyegetőzni kell, hanem megtenni!
2022. márc. 26. 18:56
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

Milyen kis aljas vagy. Mi az, hogy téged ez bánt? Inkább örülj neki, hogy nem szenved ( ha szereted így teszel!!) !!

Tavaly én sem sírtam szakításkor , pedig fájt belül NAGYON is . És igen , éltem az életem MOSOLYOGVA, BOLDOGAN tovább. Szerettem azt a fiút. Így utólagosan nem is bánom, hogy nem sírtam - minek?! Mire jó az ? Semmire sem! Szedd össze magad!! Legyél te is boldog főleg most, hogy megszabadultál “ egy tehertől” . :)

2022. márc. 26. 18:58
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem játszmázás az amikor veszekdnek az emberek vagy válság van!
2022. márc. 26. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!