Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szakításról?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden a történetünket:

Bnőmmel 5 évig voltunk együtt, még gimis korunk vége felé jöttünk össze, én voltam neki az első. Kapcsolatunk elég jó volt, sokan megállapították h mennyire összeillünk és h nem csak a szerelem, de a barátság is erősen látszik. Szexuális életünk is nagyon jó volt. Sokat utazgattunk, rengeteg kalandunk volt.

Aztán meghalt az apukája, de a temetésre nem tudtam elmenni mert épp egy németországi tanulmányúton voltam az egyetem szervezésében. Bár, ha nagyon akartam volna, lemondhattam volna az egészet, h ott legyek a temetésen, de 2 okból sem akartam. Ez az út fontos volt a jövőm számára, soha nem jutok el ahhoz a céghez másképp, ráadásul nem tudnám nézni a síró rokonokat, ez nekem lelkileg iszonyú megterhelő. Ezt megbeszéltük, elfogadta (legalábbis ezt mutatta, de sztem inkább sérelmezte). Eltelt alig egy év és azt mondta, van másik csávója, szakítani akar. Ez a másik csávó a temetés után időben jött elő. Ismertem személyesen. Bnőm korábban kissé lenézte, h bénán néz ki, nem lehet vele beszélgetni, túl konzervatív. Nem is akarta elárulni h ki az, azt mondta, "nem akarlak ezzel megbántani". Később tudtam meg egy közös ismerőstől h ki az és h már pár hónapja közel kerültek egymáshoz.

Szakításkor azt mondta, ha újra kezdené az életét, akkor sem hagyna ki, sokat köszönhet nekem, lehet h rossz választás lesz de vállalja és soha nem akar elfelejteni, élete legjobb időszaka volt ez, stb.

Azóta eltelt bő fél év, ők jól vannak én nyilván kevésbé, még nem tudtam teljesen megemészteni, de igyekszem.

Mit gondoltok?

1. a temetés kihagyása volt a nagy törés számára

2. csak újdonságot akart és kockáztatott

3. a másik csávó ügyesebb volt és elhódította

4. nincs ebben semmi, megismert mást, megtetszett neki, így alakult

24f/22l

2020. aug. 28. 08:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem te voltál vele a legrosszabb időszakában(ennyi együtt töltött év után nagyon tapintatlan voltál vele,hogy kihagytad a temetést.) Nem voltál neki ott,mint egy támasz. Megbántottad vele. Viszont volt más,aki ilyenkor mellé állt. Tudod,hogy ahol baj van,ott közel a segítség. Lehet,hogy már amúgy is haldoglott a kapcsolatotok,ez pedig feltette az i-re a pontot. Nem jelent semmit,hogy neked előtte negatív jelzőkkel illette a mostani párját. Az ember véleménye változik,ahogy veled szemben is megváltozott a volt barátnődé. Engedd el őt,keress mást. Ő jelenleg boldog,ha tényleg szeretted,akkor békén hagyod őt.

Ui.:Szerintem valahogyan csak megoldható lett volna,hogy haza gyere erre az egy napra. Nincs lehetetlen,csak tehetetlen.

2020. aug. 28. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A faszi volt a legközelebbi váll amin szomorkodhatott.
2020. aug. 28. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

A tények ismeretének hiányában azt mondanám, hogy inkább a kíváncsiság hajtotta előre, mert te voltál az első pasija és ki akarja magát próbálni. Mondjuk azt elég furcsának találom, hogy egy olyan férfit választott akit korábban lesajnált, vagy akkor nem volt őszinte vagy a szakításkor nem volt az(a szakítás előtt már biztosan találkoztak, amikor biztossá vállt a dolog akkor meleg váltás volt.)

Az a szöveg hogy hálás neked és soha nem fogja elfelejteni az együtt töltött időt egy "klisé", de egyben ezzel hagy magának egy kis kaput, bár ennek nincs jelentősége, mert egy magára valamit is adó férfi úgy kirúgná ha visszatáncolna hogy a lába nem érné a földet.

Ami az édesapja elvesztését illeti, lehet hogy abban az időszakban nem figyeltél kellően rá és úgy érezte hogy a tanulmányaid és munkád többet jelentenk számodra mint az ő személye, ezzel elvágtad magad nála. Elmondásod szerint ez az időszak viszont nagyon fontos volt számodra, döntést kellett hoznod, ezen nincs mit rágódnod. Okokat mindig lehet keresni miért pasizott be, lehet hogy rajtad múlt, de az is hogy semmit nem tehettél róla.

A helyedben lezárnám ezt a részt az életemből, legyél hálás azért hogy megélhetted a közös élményeket a lánnyal, zárd be és keress új kihívást. Még valami, amit ma tökéletesnek hiszel az 10év múlva jó ha közepes lesz, sokkal jobban megismered önmagad és a valós igényeidet. 20 évesen a hormonok irányítanak mindent, majd ha lesz némi tapasztalatod és az agyaddal választasz magadnak partnert akkor rájössz ki az igazán megfelelő partner számodra.

43F

2020. aug. 28. 09:01
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ugyanez volt csak az én apukám halt meg és az akkori barátnőm nem támogatott semmiben, egyszerűen túl faék volt egy ilyen szituhoz, hogy mit kéne kezdeni a másik emberrel, ha ilyen történik. Mondani se kell, hogy emiatt szakítottam vele azt jöttek a kérdések, hogy miért meg stb... szinte biztos vagyok benne, hogy a fő ok, hogy nem álltál mellette ebben a szituban és még a temetésre se mentél el.
2020. aug. 28. 09:04
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Mégis mit gondolsz? Édesapa elvesztése hatalmas törés a legtöbb ember életében, te inkább Németországban szórakoztál, míg ő egyedül maradt.

A jövődért tetted? 23 évesen ez egy akkora kamu szöveg, hogy még te magad sem hiszed el igazán. Persze, bejutottál általa egy céghez, de te is tudod, hogy ha nem így teszel, akkor is számos lehetőséged lett volna, akár jobb cégekhez is eljutni.

Az anyagiakat előrébb tetted a családnál.

Gondolom, hogy ez a srác meg meghallgatta, ott volt neki, támogatta.

Jól döntött.

2020. aug. 28. 09:06
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Fiatalon jöttetek össze. Abban az időben könnyű lenyűgözni a lányokat, plusz ha vannak ilyen támogatóháttér hogy” jaj de összeilletek egyem a szíveteket” akkor nagyobb bravúr kiesni a nyeregből mint ott maradni. Nem kell ezt a temetésre vagy másik srác hókuszpókuszaira fogni. A csaj előtt kinyílt a világ ennyi.
2020. aug. 28. 09:07
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

3 vagyok....

Még egy apróság. Azt írtad hogy az apja halála és a szakítás között eltelt majd 1 év, az nagyon hosszú idő. Ha az ismerős igazat mondott és onnantól találkozgatott a másik férfival és közben veled is, akkor nem a külső körülmények miatt hagyott el. Nincs ezen mit szépíteni,ha a helyedben lennék nálam egy életre elvágta magát azzal, hogy nem volt őszinte. Ha a szakítás közvetlenül a temetés után lett volna akkor még mondhatná hogy zavarodott állapotban volt és te nem voltál mellette, de 1 év az nagyon hosszú idő.

Ne szépítsd a dolgot, a nő leváltott egy másik férfire, ráadásul még nem is volt őszinte veled, felejtsd el és keress egy olyan nőt aki nem vesz palira.

43F

2020. aug. 28. 09:13
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

Mi van,fáj az igazság és ezért lettem lepontozva?😂

Első válaszoló voltam.

2020. aug. 28. 09:16
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Temetés után haldoklott a dolog. Nem vetted észre,gondolom ott is lesz*rtad magasról a lányt. Ne csodálkozz ezen.
2020. aug. 28. 09:18
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Kamaszon jöttetek össze, 5 év alatt kifutott a kapcsolatotok. Az lenne a meglepő, ha még mindig együtt lennétek. Nem egy irányba változtatok, voltak feldolgozatlan tüskék, te cserben hagytad őt, nem voltál ott, amikor szüksége lett volna rád, mert NEKED, bammeg NEKED megterhelő lelkileg.. Agyam eldobom, hogy még az apja halála is rólad szólt, ritka önző egy alak lehetsz. Tőle se volt korrekt, hogy megcsalt és otthagyott másért, de valahogy nem tud meglepni. Most már amúgy is mindegy, zárd le, nem tudsz visszamenni az időben ígíy feleslegesen agyalsz rajta.
2020. aug. 28. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!