Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakításra hogy gyűjtsek erőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításra hogy gyűjtsek erőt?

Figyelt kérdés
Egy ideje érik bennem. Nem tudjuk megoldani a problémáinkat, sokszor veszekszünk. Sajnos vagy sem, ennek ellenére nagyon szeretjük egymást. Mindkettőnk hűséges, odaadó, de már a kémia sem olyan (részemről) szóval mindenképp szakítani kell. De hogyan, ha még szeretem?
2020. dec. 25. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hangosan meg szoktam kérdezni magamtól, hogy mit akarok.. kimondom a választ...
2020. dec. 25. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg a rovatot, amibe a kérdésed írtad?

Felnőtt rovat!? Akkor szedd össze magad, felnőtt módjára állj elé, közöld vele, hogy mi a helyzet, részedről vége van, utána pedig ne viszakozz.

Ennyire egyszerű, ez így kell csinálni felnőttként, nem hónapokig nyeszeregni, hogy megfelelő alkalom, meg bátorság.

Ha lehet, akkor semleges helyszínen találkozz vele, vagy olyan helyen, ahol könnyen ott tudod hagyni, ha úgy alakul a helyzet .

2020. dec. 25. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
nem kell kimondani a szakítást, csak azt hogy időre van szükséged és elköltözöl vagy költözzön el. aztán majd alakul, nem kell minden hidat felégetni...
2020. dec. 25. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én is pont ebben a helyzetben vagyok. nem akarok vele lenni már, de azért teljesen nélküle sem, vagyis mikor eszembe jut hogy elválok, akkor eszembe jutnak a jó tulajdonságai. szerintem ez egy folyamat, majd eljutunk odáig, hogy megtegyük a lépést. csak még nem fáj eléggé.
2020. dec. 25. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
3: igen! Ez nagyon felnőttes dolog... szünetet tartani, meg nem vállalni a szakítást, inkább ilyen eltűnőset játszani.
2020. dec. 25. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van jelenleg,valahogy nem megy a dolog,de szeretnénk hogy menjen..de nálunk sem megy már a kémia..

A szétválás nehezíti a közös ház a gyerek..nem egyszerű,de brutál magányosan érzem magam mellette..nem tudunk beszélgetni semmiről sem.. ha felhozom hogy elköltözöm akkor minek meg hagyjam a hülyeségeimmel..nem érti meg vagy nem is érdekli,hogy ez így nem jó...lehet egy kis különélés kellene csak,hogy hiányozzon a másik vagy nem tudom..

2020. dec. 26. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Erre nincs jó válasz. Ahogy telik az idő egyre nehezebb szakítani.

Ami erőt adhat, hogy jobb lesz, hisz mindig vannak szabad hölgyek akik kilépnek kapcsolatból. Sokan vannak akiknek a második házasság lesz az igazi. Lehetőségeid mindig lesznek, hogy valakivel együtt élj.

2020. dec. 27. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!