Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak róla ha nem vállal fel?
Nem akar Facebookra közös fotót, nem akarja hogy kapcsolatban legyünk FB-on.
Szülei, én szüleim, barátok előtt nem akarja hogy megpusziljam, átöleljem.
A magyarázat hogy ő szégyenlős és ő senkivel nem akarja megosztani a privát, intim életét és szerinte ezek annak minősülnek.
Csak én tartom ezt átlátszó, nem hihető indoknak? Rosszul esik arra gondolok mintha szégyenlene mások előtt.
Ő a lány, én a fiú és 25 felett vagyunk mindketten
"szülei/barátai tudják, hogy együtt vagytok"
Azt mondja igen, de mivel még szinte a kezét sem foghatom meg előttük szkeptikus vagyok hogy igazat mond-e. Megkérdezni meg elég ciki lenne tőlük hogy elmondta-e nekik.
*De szoval jobb ha tudok roluk infokat. Azzal ha kizárom őket ugy árthatnak nekem ahogy nem szégyellik.
Jobb az ellenséghez kozelebb lenni...
15
Nezz pl egy kollegat. Lehet az életben leápolná a pasidat mégis vele kell egyuttdolgoznod es jobb ha egyutt tudtok mukodni..
Vannak helyzetek amikor ugy nem kell vagánykodni azzal, hogy pasim van
Ja es csavar: plane ha az ő exe a pasid.
Az elet nem mindog egyszeru.
Ja es minel jobban tapadsz valakire az annal nqgyobb kigivas is szokott lenni másnak.
Pont hogy vannak tapasztalataim.
A sok fogyatekosnak
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
Miért lettem lepontozva?
8-as vagyok.
Ha jó egy kapcsolat, akkor azt az időt a paroddal töltöd és nem azzal, hogy világgá kurtolod, hogy mid van. Volt olyan kapcsolatom, amit tönkre tett ez a dolog, illetve akik nagyon villognak a kapcsolatukkal, ott nagyon sokszor kiderül, hogy valami nagyon nem okes a kapcsolatban.
Nem kell egyet érteni, de nem értem a lepontozast, pláne, hogy egy logikus ellenérvet nem kaptam :D
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!