Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak róla ha nem vállal fel?
Nem akar Facebookra közös fotót, nem akarja hogy kapcsolatban legyünk FB-on.
Szülei, én szüleim, barátok előtt nem akarja hogy megpusziljam, átöleljem.
A magyarázat hogy ő szégyenlős és ő senkivel nem akarja megosztani a privát, intim életét és szerinte ezek annak minősülnek.
Csak én tartom ezt átlátszó, nem hihető indoknak? Rosszul esik arra gondolok mintha szégyenlene mások előtt.
Ő a lány, én a fiú és 25 felett vagyunk mindketten
Nem ismerjük a dolog hàtterét.
Ismerősök, csalàd, nyilvànossàg előtt felvàllal?
Ha nem, rossz hírem van...
"Ismerősök, csalàd előtt felvàllal"
Nem engedi, hogy megpusziljam, megöleljem. Szóval szerintem nem vállal fel.
Van egy olyan érzésem egy ideje hogy csak szórakozik... Ezek szerint nem fals érzés volt...
Féltékeny is lehet.
En face re pl.azert nem teszem ki ha van barátom, mert a "bnőim" egybol ráhajtanak. Kezdve azzal hogy jelolikaztán a hatam mogott provatoznak vele stb.
Nem a pasi miatt, hanem mert velem szemetek. Mindegy milyen pasim van megy a flört
Én együtt elek a párommal, mégsem posztolgatjuk ezt. Ki sincs téve, hogy kapcsolatban vagyunk. Aki ismer minket az tudja, aki nem, annak meg mi köze hozza? Szerintem teljesen rendben van ez a része.
Lehet, hogy a családjának azért nem vállal fel,mert nem jó velük a kapcsolata. Ha viszont a barátai előtt sem vállal fel, akkor nem érdemes benne maradnod ebben, mert nem tekint a párjának.
6-os:
Rossz hírem van: azok nem a barátnőid. És ha ezt tudod, felesleges ismerőseid legyenek a facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!