Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a feleségem meg a barátnője is?
Legtöbb esetben a férfiak el vannak ájulva maguktól, ha a fürdetést átvállalják, és már úgy érzik, mennyit foglalkoztak a gyerekkel.
A kertben télen is annyi munka van? Vagy szerinted hogyan hozható párhuzamba az, hogy valaki naponta megcsinál mindent a hátartásban, te meg néha besegítesz?
#12, már attól el vannak ájulva, hogy ő keresik a pénzt.
Kérdező, nem válaszoltál ara, hogyan telnek az estéitek? Te kényelmesen tévézel a sörrel vagy fröccsel a kezedben, asszony meg lenyom egy esti műszakot? Aztán csodálkozol, hogy éjjel hátat fordít neked az ágyban?
"Kérdező, nem válaszoltál ara, hogyan telnek az estéitek? Te kényelmesen tévézel a sörrel vagy fröccsel a kezedben, asszony meg lenyom egy esti műszakot?
Aztán csodálkozol, hogy éjjel hátat fordít neked az ágyban?"
Itt az a baj, hogy már előre gyártott elképzelések alapján van megítélve a kérdező - anélkül hogy bármi behatóbbat is tudnátok róla de már jönnek az előítéletek.
A házasságból kibeszélni nem szép dolog, járt már úgy több ismerős is, hogy valami problémát a másik fél kiegészítve adott tovább a családnak, miután mindenki kellőképpen felháborodott, nekitámadt párjának indulatosan. Jöhetett az önigazolás is: "mindenki azt mondta hogy nekem van igazam" pedig egyrészt nem kellett volna valótlan információkkal kiegészíteni, másrészt pedig ketten kellett volna megbeszélni.
11#
Először is 9 és 10 nem egy embertől származik.
Látom megszólítva érzed magad. Én nem akarok dugni, mi másképp hívjuk és mi normális pár vagyunk, akik nem másoknak teregetik ki az otthoni problémákat. :)
Arról, hogy neked egy lumpen proli a pasid, az csak azt jelenti, hogy magad is ezen a szinten vagy, ezért jut ilyen.
Ha a pasidat is repedéssel zsarolod, akkor ne csodálkozz, ha egyszer külső segítséget vesz igénybe.
Én szóltam. 😁
Foglalkozom a gyerekekkel is pelenkázók ha kell még ettetem játszok velük - tyűha, ez ALAP, ugyanis a tiéd is a gyerek. ;)
Egyébként ő meg 0-24-ben helytáll, mint anyuka, főz, mos, takarít, éjszakázik, stb.
“ Egyébként ő meg 0-24-ben helytáll, mint anyuka”
Tyűha! Ez ám az indok. A férje meg 24 órában helytáll mint apuka. 😂
A mosás pl. Mennyiből áll, bedobni a mosógépbe a ruhát és megnyomni a gombot. Férfiként itthon az én dolgom, nem telik semmibe.
A főzést is gyakran én csinálom, mert szeretek finomat enni, és kikapcsol.
Az egészből az egyetlen dolog ami teljesítmény, hogy éjszaka is készenlétben kell lenni, ha olyan a gyerek. Mi pl. ebben szerencsések voltunk, első hét után mindig átaludta az éjszakákat.
Kérdező, és mi lenne, ha kevesebbet keresnél, de cserébe lenne egy társa a feleségednek?
Amúgy múlt héten volt egy kb tök ugyanilyen kérdés, apu el volt ájulva attól, hogy mennyit visz haza, miközben kb a pénz volt az egyetlen, amit látott belőle a család...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!