Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell megsértődni ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megsértődni ezen?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel egy ideig együtt aludtunk, de igazán nem tudtam egy jó ideje már pihentetően aludni mellette. Azt nem tudom hogy volt köze e ehhez hogy kapcsolati gondjaink voltak, de a horkolásának és ficánkolásának igen.34f

Betegség miatt külön aludtunk x ideig, ilyenkor végig aludtam az éjszakát, viszont most megsértődött h át vittem az ágyneműjét a másik szobába mert hiába mondtam már neki többször h mindketten jobban tudunk aludni külön..

2022. márc. 21. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert meg kellett volna beszélni. Amúgy meg kirúgtad a közös ágyból, jó hogy megsértődik. Miért nem a saját ágyneműddel vonultál külön?
2022. márc. 21. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rosszul esne. Nálunk a megoldás egy 220cm széles ágy lett. Nekem fontos az együtt alvás. Az éjjeli összebújásról már így is lemondtam. Ha én horkolnék biztos keresnem rá a megoldást ha ez az ára az együtt alvásnak. De nálunk a párom horkol, ha előbb alszom el, mint ő akkor nem zavar. Beszéljétek meg. Az nem megoldás hogy jelzésképpen egyszercsak kirakod az ágyneműjét.
2022. márc. 21. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Azt vágod, hogy te gyakorlatilag kirúgtad az ágyból? Ne lepődj meg ha ő így fog kirúgni a kapcsolatból.
2022. márc. 21. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom, ha valaki nagyon közel alszik mellettem, át se tudok fordulni normálisan, na meg ha még ölelget is az a halálom, melegem lesz és ébren tart.

Úgyhogy megértem a helyzeted, viszont amit csináltál az elég bunkó dolog volt. Előbb kellett volna erről beszélni őszintén, és a saját ágyneműdet kipakolni aztán. Egyébként meg tegyetek félre egy nagyobb ágyra, ahol nem zavarjátok egymást.

2022. márc. 21. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"viszont most megsértődött h át vittem az ágyneműjét a másik szobába"

Jó hogy megsèrtődik. Ez akkora tahó húzás volt...

Talán nem cèlozgatni kellene arra, hogy jobban alszotok külön, hanem noálisan lekommunikálni ès megbeszèlni.

2022. márc. 21. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció!!!

Mi mondjunk nem tudunk egymás nélkül aludni, éjjel is kiflizünk, imadjuk. Párom akkor sem akarja hogy külön aludjak ha eppen beteg vagyok és azt mondom nem zavarnám a mozgolódassal.... szeret figyelni rám hogy minden rendben. Mindenkinek mas az igénye, beszéljétek meg de ne önhatalmúlag rakd ki a szűrét...

2022. márc. 22. 06:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Korábban is beszéltem vele erről.

Én akartam átmenni mindig is a másik Szobába és hiába vittem át a cuccom ő vissza hozta és a sajátját vitte át ezt legalább 5x eljátszottk már.

2022. márc. 22. 07:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor beszéld meg vele még egyszer.

Egyébként azt vettem észre, hogy nem nagyon értik meg, azt hiszik velük van bajod. Ilyenkor én mindig mondom, hogy nekem bárkivel bajom lenne együtt alvásnál, semmi személyes. Nemtom te egyke vagy-e, én az vagyok, ezt is be szoktam vetni.

2022. márc. 22. 08:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor is kommunikálni kell először, ès nem rendezkedni.
2022. márc. 22. 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi is külön alszunk .Másnak ez fura lehet.Nekünk jó így,mi is egy probléma miatt kezdtünk el külön aludni,egy jo kapcsolat nem kell hogy az együtt alvásról szóljon.
2022. márc. 22. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!