Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet megsértődni, ha megnéz más nőket?
Úgy értem, mi az a szint, ami már sok, legalábbis szerintetek.
Azt tudni kell a páromról, hogy ennyire senki nem törődött még velem, a világ legodaadóbb embere, tényleg, egy szavam nem lehet, kíván is, bókol is, abszolút minden rendben van.
Azt is tudni kell, hogy nagyon csinos lány vagyok, nagyon sokat sportolok, ápolt vagyok, teszek magamért.
Alapvetően még el tudnám fogadni ezt a nézegetés dolgot, de van olyan szituáció, ami már eléggé zavar... Pl. vonaton/buszon ülve, ha felszáll, vagy ül mellettünk egy csinos csaj, nagyon megnézi, és ráadásul nem egyszer, hanem az út alatt is sokszor odanéz. Nekem ez már nagyon megalázónak számít... Mert az oké, hogy ha elmegy előttünk vagy mellettünk, észreveszi, de nem kellene utána is folyton bámulnia, nem?Vagy csak én fújom fel?
Egyszer szóltam miatta, de arra csak annyit mondott, hogy csak bámult ki a fejéből, nagyon szeret engem, én vagyok a mindene.
Ti mit gondoltok?
Én nem is figyelek, hova néz a párom. Ő sem, hogy én.
Múltkor végigszemeztem a bevásárlást a Tescoban egy magas, izmos, fiatal sráccal és fel se tűnt neki. 😂 Lehet vele is volt ilyen, csak észre se vettem. 😂
Úgyhogy engem ez a dolog abszolút hidegen hagy, a problémák nem itt kezdődnek.
23N
Azt hogy mindenkinek saját magának kell eldönteni mi fér bele még neki, mi nem.
Férfi vagyok meg nézek bárkit, nekem úgyis az a lényeg hogy kivrl mrgyek haza. Amíg csak megnézi valaki és nem párosul mellé olyan viselkedés ami megcsalásra utalhat szerintem nincsen abban semmi. De ha neked ez nem jön be, meg kell beszélned vele, hogy téged zavar.
Nálam a szemkontaktus. Amikor felveszik egymással. Mintha ott se lennék mintha menne a mentális szex.
Én ilyen esetben vérig sértve érzem magam. Aztán ez miatt, én nem vállaltam fel, hogy vele vagyok(távolabb állok, kimegyek, otthagyom), még ő érezte magát vérig sértve, abban meg aztán nem volt köszönet amit kaptam ezért.
Tuléltük.
De ha újra lesznek ilyen helyzetek én megint nem vállalom fel, hogy ő velem van.engem ne égessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!