Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha barátnőm nem akar borotválkozni?
Kéri és elvárja hogy kényeztessem szájjal lent de nekem a szőr elveszi a kedvem tőle, ráadásul kemény is ott a szőre meg nem is mindig van ott jó illata.
Próbáltam vele ezt megbeszélni, azt mondta hogy neki joga van ahhoz hogy ne borotválkozzon
Engem nem zavar a dzsungel, mert eleve nem a bundás területen folyik a lingvisztikai beavatkozás.
A nefürgyéle-t kell megoldani.
Szerintem itt több probléma is van. Egyrészt, hogy büdös, szerintem illene neki az orális együttlét előtt tusolni, vagy legalábbis megkérdeznie tőled, hogy nincs-e kellemetlen szaga odalent, és ha igen, akkor elmennie megmosdani. Másrészt gond a fenyegetőzés, ha te nem kényezteteted orálisan, akkor nincs szex. A szőr alapból nem lenne probléma, de mivel téged zavar, illene valami közös megoldásra jutnotok. Nálunk is mondta a párom, hogy zavarja ha nem borotválkozom, így tisztelem annyira, hogy megborotválkozom amikor szeretnék orált, plusz tusolok előtte. Szerintem ez alap. Nekem a pofámról égne a bőr, ha ápolatlanul várnám a párom, és akkor meg főleg ha csak úgy szexelnék vele ha ő kényeztet lent.
Komolyan el kellene beszélgetned a barátnőddel.
Mindenki a szőrön pörög, de az, hogy a csaj nemi beteg, senkit sem érdekel?
Fura ízlésetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!