Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a teendő borotválkozás...

Mi a teendő borotválkozás után (arcon)?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy előtte megmosom az arcom, aztán borotvahab/gél aztán lehúzom és utána? És mire jó az arcszesz?

2014. dec. 19. 15:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Első borotválkozás. 15/f
2014. dec. 19. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
After shavet kell használni, az fertőtlenít, hidratál is (ha nem alkoholos, mert az szárít). Alkoholosat ne vegyél.
2014. dec. 19. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Minden arcszesz alkoholos....

Szerinted mi fertőtlenít benne?? Az alkohol. Még jó, hogy alkoholos after shavet vegyél, nem is tudtam, hogy lehet kapni menteset, de körülbelül annyi értelme van, mint a guminőnek. Fertőtleníti a bőröd, nem jönnek elő a pattanások borotválkozás után.

2014. dec. 19. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Az arcodat fertotleniti az arcszesz aminek nem elso sorban nagyon vadito illata van.. ;-)

Nekem volt ismerosom akinel nemvolt taborba es a parfumommel fertotlenitette.:-)

Ha szaraz lenne utana,kend be arc kremmel!

Sok sikert ! :-)

2014. dec. 19. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vágod meg magad nem fontos semmi arcszesz, de ha a csajod előtt akarod, hogy jó illatú legyen az arcod, akkor használd, de nem muszáj, én már vagy 8 éve nem használtam.
2014. dec. 19. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

KEND BE(ha van) !!!!!!!!!!!!!!!! En vagyok az utolsó előtti és nagyon jó illatuk szokott lenni! :-)

Waaaah

2014. dec. 19. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ó, de szép mikor hozzá nem értők válaszolgatnak... ez a 3-asnak szólt. Nem tudom melyik évtizednél ragadtál le, de manapság nem csak az alkohol képes fertőtleníteni. A legjobb after shavekben nincs alkohol egyáltalán. Pl Nivea vagy Balea Sensitive és a többi hasonló. Fertőtlenít, hidratál, minden egybe.

Az alkohol egyáltalán nem jó a bőrnek.

2014. dec. 19. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom te lány vagy. A férfiak arcSZESZ-t használnak borotválkozás után, nem homo krémeket. (szesz = alkohol).

8 éve borotválkozom arcszesszel, és képzeld, még nem rohadt le a bőröm. Ha nem lány vagy, akkor az elég gáz rád nézve, hogy ilyen meleg kenőcsöket használsz.

2014. dec. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!