Mi a teendő borotválkozás után (arcon)?
Minden arcszesz alkoholos....
Szerinted mi fertőtlenít benne?? Az alkohol. Még jó, hogy alkoholos after shavet vegyél, nem is tudtam, hogy lehet kapni menteset, de körülbelül annyi értelme van, mint a guminőnek. Fertőtleníti a bőröd, nem jönnek elő a pattanások borotválkozás után.
Az arcodat fertotleniti az arcszesz aminek nem elso sorban nagyon vadito illata van.. ;-)
Nekem volt ismerosom akinel nemvolt taborba es a parfumommel fertotlenitette.:-)
Ha szaraz lenne utana,kend be arc kremmel!
Sok sikert ! :-)
KEND BE(ha van) !!!!!!!!!!!!!!!! En vagyok az utolsó előtti és nagyon jó illatuk szokott lenni! :-)
Waaaah
Ó, de szép mikor hozzá nem értők válaszolgatnak... ez a 3-asnak szólt. Nem tudom melyik évtizednél ragadtál le, de manapság nem csak az alkohol képes fertőtleníteni. A legjobb after shavekben nincs alkohol egyáltalán. Pl Nivea vagy Balea Sensitive és a többi hasonló. Fertőtlenít, hidratál, minden egybe.
Az alkohol egyáltalán nem jó a bőrnek.
Gondolom te lány vagy. A férfiak arcSZESZ-t használnak borotválkozás után, nem homo krémeket. (szesz = alkohol).
8 éve borotválkozom arcszesszel, és képzeld, még nem rohadt le a bőröm. Ha nem lány vagy, akkor az elég gáz rád nézve, hogy ilyen meleg kenőcsöket használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!