Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nehezebb mostanában...

Miért nehezebb mostanában leszedni az arcszőrzetemet? 19/F

Figyelt kérdés
Egyik nap megborotválkozom, a másik nap már borostás vagyok. De nem is ez a lényeg, hanem hogy 2-3, van amikor 3-4 naponta szoktam borotválkozni, és mostanában azt vettem, hogy a vadonatúj 3 pengés borotva nehezen szedi le a szőrt az arcomról. Sokszor fáj is, mert húzza, pedig előtte meleg vízzel megmosom az arcom, aztán borotvahab stb. Ez azért lenne, mert most kezdett el erősödni az arcszőrzetem? Túl gyakran borotválkoznék? Csak nem tudom, hogy a lányoknak bejön-e, ha egy kicsit meghagynám.

2014. dec. 13. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kaki a borotva? Vettem én jó drágán 3-4 pengés agyonreklámozott cuccokat aztán egy hét után dobhattam el, mert nem bírta a vastag szőröm, közben az olcsó két pengés eldobható borotva meg kétszer annyi ideig éles maradt. Egyébként a legtöbbünknél így van, reggel borotválkozol, késő délutánra vagy estére már borostás vagy. Azt mondanám inkább ritkán borotválkozol. A 3-4 napos borostát már rövidre kellene előtte vágni géppel, ekkora szőrrel nem bír el sokáig egyetlen csodaborotva sem. Én két naponta szoktam borotválkozni, a három már vészes a borotvák számára. 24/F
2014. dec. 13. 13:42
 2/3 A kérdező kommentje:
eddig le tudta szedni 3 nap után is, de most már nem :/ Gillette Blue III-at használok
2014. dec. 13. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebben a korban teljesen normális. Férfiasodsz.
2014. dec. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!