Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha barátnőm nem akar borotválkozni?
Kéri és elvárja hogy kényeztessem szájjal lent de nekem a szőr elveszi a kedvem tőle, ráadásul kemény is ott a szőre meg nem is mindig van ott jó illata.
Próbáltam vele ezt megbeszélni, azt mondta hogy neki joga van ahhoz hogy ne borotválkozzon
Joga van ahhoz, hogy ne akarjon szőrteleníteni.
Ugyanakkor, Te is jogosan érezheted úgy, hogy ezentúl emiatt nem szeretnéd orálisan kényeztetni.
Nőként írom, a szőr engem is borzasztóan zavar, higiéniai okok miatt is érdemes szerintem odafigyelni a rendszeres szőrtelenítésre, de ez csupán az én véleményem.
Nem jósolok ennek a kapcsolatnak hosszú jövőt.
Te se tedd. Pár hét múlva nyomhattok egy közös Captain Caveman cosplayt. Jelmez nélkül, csak simán levetkőzve.
Az amcsi veteránoktól viszont távol kell maradnotok, mert rájuk jön a PTSD meg a dzsungelbéli emlékek :)
#14-es válaszolóval értek egyet.
Szerintem kár ezt erőltetni.
Ez undorito! Nem is a szoron akadt fenn a szemem, hanem azon, hogy budos! Undorito! Meg ha tisztan tartana a dzsungelt, de nem...
1. Tipp: kerd, hogy nyalja ki a feneked (ne szortelenits es ne is mosd meg). Kivancsi vagyok mit mond...
2. Szakits. Egy kapcsolatba nem fer bele a zsarolas, a szexet pedig mindket felnek elveznie kell.
Amugy nem muszaj full leszedni, birna egy kicsit ritkitani. Ugy a bore sem pattog ki. A higiena pedig..hat basszis, ez mondani kell valakinek?
Aporodott puncit nyalni...fuj! :/
Én sem szeretem magam csupaszon, viszont annyi kompromisszumra biztos hajlandó lennék a párom kedvéért, hogy legalább lerövidítsem. Na meg nem is várnám el az orális kényeztetést a szex kedvéért, eleve mi az, hogy kötelező program van a szexhez?
Egyetértek a #14-el, valóban joga van úgy hordania a szőrzetét odalent, ahogy neki kényelmes, ugyanakkor nincs joga így zsarolnia szexszel, hogy közben még csak kompromisszumokra sem hajlandó. (Bár zárójelben jegyezném meg, hogy a szőrzetnek és a higiéniának, illatnak csak marginálisan van köze egymáshoz, ugyanis ha valaki tisztán tartja magát rendesen odalent, akkor ugyanúgy nincs szaga, mint ha borotvált lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!