Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő ha barátnőm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ha barátnőm nem akar borotválkozni?

Figyelt kérdés

Kéri és elvárja hogy kényeztessem szájjal lent de nekem a szőr elveszi a kedvem tőle, ráadásul kemény is ott a szőre meg nem is mindig van ott jó illata.

Próbáltam vele ezt megbeszélni, azt mondta hogy neki joga van ahhoz hogy ne borotválkozzon

2022. márc. 20. 17:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Joga van ahhoz, hogy ne akarjon szőrteleníteni.

Ugyanakkor, Te is jogosan érezheted úgy, hogy ezentúl emiatt nem szeretnéd orálisan kényeztetni.

Nőként írom, a szőr engem is borzasztóan zavar, higiéniai okok miatt is érdemes szerintem odafigyelni a rendszeres szőrtelenítésre, de ez csupán az én véleményem.

Nem jósolok ennek a kapcsolatnak hosszú jövőt.

2022. márc. 20. 17:30
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Jogosan vagy kiakadva, viszont ő is megérthetne téged hogy így nem túl gusztusos nyalni.
2022. márc. 20. 17:33
 13/25 anonim ***** válasza:
14%
Vágj vissza neki. "Viselj" 1-2 betyárkörtét és csinálj vele 69-et. Akkor talán felfogja mit csinál...
2022. márc. 20. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Neki joga van nem szőrteleníteni, neked meg jogod van nem kinyalni. Ezért neki joga van megtagadni a szexet, neked meg jogod van nem eltűrni a zsarolást és kilépni a kapcsolatból.
2022. márc. 20. 17:38
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Szakítani kell, ha megszűnik emiatt a szex, előbb-utóbb úgyis az lesz a vége.
2022. márc. 20. 17:41
 16/25 anonim ***** válasza:
7%

Te se tedd. Pár hét múlva nyomhattok egy közös Captain Caveman cosplayt. Jelmez nélkül, csak simán levetkőzve.

Az amcsi veteránoktól viszont távol kell maradnotok, mert rájuk jön a PTSD meg a dzsungelbéli emlékek :)

2022. márc. 20. 17:45
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

#14-es válaszolóval értek egyet.

Szerintem kár ezt erőltetni.

2022. márc. 20. 17:51
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
Mondd meg neki hogy akkor gondozza a szoret. Mossa rendesen, hasznaljon szakalpuhitot, dorzsolje le a budos hamsejteket.
2022. márc. 20. 18:32
 19/25 anonim ***** válasza:
22%

Ez undorito! Nem is a szoron akadt fenn a szemem, hanem azon, hogy budos! Undorito! Meg ha tisztan tartana a dzsungelt, de nem...

1. Tipp: kerd, hogy nyalja ki a feneked (ne szortelenits es ne is mosd meg). Kivancsi vagyok mit mond...

2. Szakits. Egy kapcsolatba nem fer bele a zsarolas, a szexet pedig mindket felnek elveznie kell.

Amugy nem muszaj full leszedni, birna egy kicsit ritkitani. Ugy a bore sem pattog ki. A higiena pedig..hat basszis, ez mondani kell valakinek?

Aporodott puncit nyalni...fuj! :/

2022. márc. 20. 20:20
 20/25 anonim ***** válasza:
97%

Én sem szeretem magam csupaszon, viszont annyi kompromisszumra biztos hajlandó lennék a párom kedvéért, hogy legalább lerövidítsem. Na meg nem is várnám el az orális kényeztetést a szex kedvéért, eleve mi az, hogy kötelező program van a szexhez?

Egyetértek a #14-el, valóban joga van úgy hordania a szőrzetét odalent, ahogy neki kényelmes, ugyanakkor nincs joga így zsarolnia szexszel, hogy közben még csak kompromisszumokra sem hajlandó. (Bár zárójelben jegyezném meg, hogy a szőrzetnek és a higiéniának, illatnak csak marginálisan van köze egymáshoz, ugyanis ha valaki tisztán tartja magát rendesen odalent, akkor ugyanúgy nincs szaga, mint ha borotvált lenne)

2022. márc. 20. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!