Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő ha barátnőm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ha barátnőm nem akar borotválkozni?

Figyelt kérdés

Kéri és elvárja hogy kényeztessem szájjal lent de nekem a szőr elveszi a kedvem tőle, ráadásul kemény is ott a szőre meg nem is mindig van ott jó illata.

Próbáltam vele ezt megbeszélni, azt mondta hogy neki joga van ahhoz hogy ne borotválkozzon

2022. márc. 20. 17:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
53%
Te szőrtelenítesz? Amúgy lehet, hogy érzékeny a bőre, nem viseli jól a sima borotvát, a gyanta fáj, inkább vegyél neki villanófényes szőrtelenítőt. Vagy fizesd be lézeres szőrtelenítésre. Vagy fogadd el, hogy nem akar kislánynak kinézni odalent.
2022. márc. 20. 17:13
 2/25 anonim ***** válasza:
51%
Neked meg jogod van az egészséges, igényes puncihoz, ha orált akar, ennyi.
2022. márc. 20. 17:15
 3/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem hajlandó szőrteleníteni semmilyen módon.
2022. márc. 20. 17:15
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem muszáj nyalnod. Én se szopnék, ha nem szőrtelenítene a párom. Nem tudom mostanában mitől lett ennyire fontos téma a szőr, nem praktikus, és nem valami szemet gyönyörködtető. Annyi kompromisszum belefér, hogy minimum rövidre vágja szerintem.
2022. márc. 20. 17:16
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ne nyalj. Ennyi
2022. márc. 20. 17:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Az a baj ha nem elégítem ki szájjal akkor meg a szexet sem engedi
2022. márc. 20. 17:19
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Pff, akkor nem vagytok egymasra valok
2022. márc. 20. 17:21
 8/25 anonim ***** válasza:
74%
Mi lenne veled nyugat- vagy észak-Európában?
2022. márc. 20. 17:25
 9/25 anonim ***** válasza:
96%

Mármint egyáltalán nem, szóval tök dzsungel?

Igazából szerintem ebben nem sok kompromisszum van, ami van az is minimális.

Én nőként speciel pl fazonra szoktam magam igazítani borotvával, nem egy nagy macera plusz nekem így tetszik.

Az intim szőrzet egy olyan dolog ami elsősorban a viselőjének kell, hogy kényelmes és esztétikus legyen. Ugyanakkor itt felmerül az is, hogy van egy partner akivel az ember jó szexuális életet akar, viszont lehet a partner ízlése más.

Itt jön a dilemma, hogy csak magadnak akarsz és kell megfelelni, vagy a párodnak. Ez lehet hogy apróság hiszen csak egy szőr, szóval nem életre szóló döntés, de tönkre is teheti a szexualitást is a 2 fél közt.

Tehát felveted neki, hogy vágja rövidre, esetleg fazonra. Mondjuk szerintem azt is csak akkor jogos elvárni, ha te magadat illetően is úgy gondolkodsz.

2022. márc. 20. 17:26
 10/25 anonim ***** válasza:
40%

#8:

Vagy akár egy piacon.😅

Kérdező, a szőr és a szag két külön kérdés. A barátnőd igénytelen. Nem voltak ennek jelei, amikor összejöttél vele?

2022. márc. 20. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!