Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha barátnőm nem akar borotválkozni?
Kéri és elvárja hogy kényeztessem szájjal lent de nekem a szőr elveszi a kedvem tőle, ráadásul kemény is ott a szőre meg nem is mindig van ott jó illata.
Próbáltam vele ezt megbeszélni, azt mondta hogy neki joga van ahhoz hogy ne borotválkozzon
Mármint egyáltalán nem, szóval tök dzsungel?
Igazából szerintem ebben nem sok kompromisszum van, ami van az is minimális.
Én nőként speciel pl fazonra szoktam magam igazítani borotvával, nem egy nagy macera plusz nekem így tetszik.
Az intim szőrzet egy olyan dolog ami elsősorban a viselőjének kell, hogy kényelmes és esztétikus legyen. Ugyanakkor itt felmerül az is, hogy van egy partner akivel az ember jó szexuális életet akar, viszont lehet a partner ízlése más.
Itt jön a dilemma, hogy csak magadnak akarsz és kell megfelelni, vagy a párodnak. Ez lehet hogy apróság hiszen csak egy szőr, szóval nem életre szóló döntés, de tönkre is teheti a szexualitást is a 2 fél közt.
Tehát felveted neki, hogy vágja rövidre, esetleg fazonra. Mondjuk szerintem azt is csak akkor jogos elvárni, ha te magadat illetően is úgy gondolkodsz.
#8:
Vagy akár egy piacon.😅
Kérdező, a szőr és a szag két külön kérdés. A barátnőd igénytelen. Nem voltak ennek jelei, amikor összejöttél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!