Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja minden páromat ha reggel kávézom telozom es ilyen apró szokások?
Én bele nem kötnék a párjaim apró szokásaiba.
Vagy egyik sem szeret már ekkor mikor így utálkoznak? És ebből jön az egész?
"A következő pasimmal megint itt fogok ez miatt nyavajogni. Az is holtbiztos."
Soha életemben nem szólta meg egyetlen párom se, ha az ágyban reggel/este mobiloztam, kávéztam. Nagyon furcsa, hogy neked meg az összes. Nehéz a véletlenre fogni, ennyi idióta nem jöhet sorban egymás után..
Más kérdés, ha beszélnek hozzám, vagy én valakihez, akkor le kell tenni a telefont nekem is, neki is, ez alap szerintem.
Ha ennyire kontrollmániás lenne a párom, megmondanám neki, hogy vagy megszokja, vagy megszökik. De te meg ne görcsölj rá arra, hogy neked biztosan kiválogatta az univerzum a kávé-telefon fóbiás embereket...
Ja akkor kontrollmánia.
Valoban olyanok. Csak nem kötöttem a kettőt össze.
Hogy lehet ennyi utálat, tévképzet bennük. :(
Nekem sí furcsa egyébként, mert normális emberek nem szoktak a fejtik problémázni, e a valóban nem látjuk, nem tudjuk hogyan néz ki ez a mindennapokban..
Egyébként megy gyere össze szinten kaveszeretővel, elég sokan vagyunk..
Hozzáteszem a párom sem ivott kávét mielőtt mi összejöttünk, az évek akart (magától) szokott rá o is és együtt kavezunk.. nekem ebből sose volt probléma, továbbra is nehéz elkepzelnem, hogy egy sima nem kávés embernek is ez probléma lenne..
"reggel félkómában én a páromat szórakoztassam"
Lehet, hogy örülne, ha ő érdekelne téged és nem a telód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!