6 hónapos önkéntes tartalékos katonai szolgálat. A kiképzés szokásos munkaidő szerint történik. Pontosan mit jelent ez ? Hétfőtől péntekig minden reggel megyek és délután jövök haza ?
Valóban így van,én pont ma érdeklődtem telefonon.
8-16 óráig tart, utána irány haza mint egy civil munkahely után.
Én személy szerint Csongrád megyében élek,még gondolkozom...
Az egyenruha vonz,meg a könnyített fizikai felmerés is plussz pont,de ez a napi 2x-i ingázás nem tetszik. Én jobban örültem volna ha pl bentlakásos,de nem vagyunk egyformák.
Július 1-en indult az első képzés.
Te honnan érdeklődsz? Jelentkeztél esetleg? Tapasztalat?
Sajnos a mostani helyzet végett elveszítettem az állásom és még nem találtam semmit ezért gondoltam az önkéntes szolgálatra .
Én sem tudok róla sok mindent, de válaszaitoknak köszönhetően többet tudok mint előtte.
Én bejárás szempontjából nagyon ideális helyzetben lennék, mert Székesfehérváron lakom és itt a laktanya elég könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról.
Egyébként számomra a fizetés ami aggasztó és gondolkodásra sarkal.
2es vagyok
Sajnálom hogy elveszítetted az állásod!
De akkor te már is jobb helyzetben vagy,bejárás szempontjából.
És igen a pénz része valóban aggasztó.
Bár manapság senki nem a pénzért megy katonának vagy rendőrnek hanem mert ezt szeretné csinálni, ahogy a nagyok mondják a "hivatástudat" vezéreljen. Még akkor is ha ez egy hathónapos lehetőség, gondold végig milyen fizikummal rendelkezel, eltudod-e fogadni az egyenruha sajátosságait,egyáltalán bejönne-e a "katonásdi"? Lehet megszereted azután hivatásosként csak több a zsé. De az is lehet hogy időközben olyat munkát találsz ami passzol hozzád, utólag meg elmondhatod magadról hogy nem hagytad pamlagon heverni a lehetőséget! :) Sok sikert kívánok, bárhogy döntesz!
35N
Sokan buknak is ki belőle.
Bár ez egy alsó szint fele annyi igénybevétellel, ugródeszkának, kezdésnek, kipróbálasnak elmegy.
Aki birta a munkahelyen a 12 órázást, jól áll hozzá, az birni fogja. Egy hónap után eskü majd legtöbbször terepen, na meg frissítő tesi + fegyelmezett alaki. Nem fogok a 6 hónap alatt meggazdagodni :D
Leírod légyszíves hogyan telik egy napod?
A reggeli beérkezéstől a délutáni távozásig.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!