Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja minden páromat ha reggel kávézom telozom es ilyen apró szokások?
Én bele nem kötnék a párjaim apró szokásaiba.
Vagy egyik sem szeret már ekkor mikor így utálkoznak? És ebből jön az egész?
Mert tipikus elkényeztetett modern nő vagy.
Habiszti, telózik, mint a tini lányok.
Ezt nem értem még most sem.
Mi irritálo van egy reggeli kávé+telefonban??
4 reggeli
Felkelek kave telo aztan tus öltözes stb indulas.
Nekem is ilyesmi dereng 5, mintha ekkor már nem is szeretnének mikor bagatell dolgokba kötnek bele
6 ez meg magánélet folytogato nekem hogy kira reggel félkómában én a páromat szórakoztassam mikor még magamnál sem vagyok.
Még jó hogy fogatmosni akkor mehetek egyedül
Páromnak is ilyesmi a reggeli rutin. Azért kel egy órával előbb, mint kéne, hogy ezzel ellegyen. Engem az zavar, hogy bele férne, hogy elindítsa a robot porszívót és esetleg elpakolja azt a pár dolgot, ami ott maradt este. Jellemzően utóbbi amúgy nem feladat, mert rendet hagyunk este a nappaliban, konyhában. De, ha mégis van pár pohár, akár meg is foghatná.
Szóval, engem nem a kávé és nem a telefon zavar, hanem, hogy ezek mellé lazán be lehetne építeni pár hasznos dolgot is, ami igazán pár perc és komolyabb figyelmet se igényel, de levenne a másik válláról és nagyban hozzájárulna a rendhez.
Engem rohadtul zavarna, ha a párom ilyesmibe belekötne. Az én reggeleimnek is megvan a saját menete, és attól, hogy kapcsolatban élek, az nem azt jelenti, hogy bárki bármilyen módon jogot formálhat arra, hogy bekorlátozzon.
Ezekkel a dolgokkal csak azt érik el egyes emberek, hogy egy bizonyos idő után jobban érezzük magunkat a társaságuk nélkül, mint velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!