Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri azért elválni mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri azért elválni mert boldogtalan vagyok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen!

Bár azért jó lenne tudni hogy mi a konkrét probléma

2022. márc. 19. 12:38
 2/12 harebell ***** válasza:
100%
Ha párkapcsolati dolgok miatt vagy boldogtalan, és nem is lehet dolgozni, javítani rajtuk, akkor igen.
2022. márc. 19. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha párkapcsolat miatt vagy boldogtalan, akkor megfontolandó.

Viszont ha belülről jön a boldogtalanság, akkor felesleges.

2022. márc. 19. 12:46
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Ez ennél bonyolultabb.

Én is éreztem már magam kaocsolatban boldogtalannak, de rájöttem arra hogy a saját bajaim vetítem ki tulajdonképpen a páromra es nem isnő tehet róla, csak mivel indokot nehéz találni ÖNMAGUNKBAN néha a boldogtalanságra kapcsolatban így gyakorta a párunkat tesszük azért is felelőssé.

Példák:

Anyagi gondoknál ahol a másik nem támasz, nem segít. Ilyenkor hajlamos az ember azt látni csak hogy a párja milyen es ugy érzi keresnie kell olyat aki támasz.

Holott az alapprobléma magában az egyénben van.

Másik

Féltékenység oktalanul. Hajlamosak elhiilnni hogy a párjuk nem nyújt biztonságérzetet kifelé kacsintgat, holott valójában lehet csak önbizalom probléma az egésznek a háttere

Vagy

Lapos unott kapcsolat

Hajlamosak azt hinni hogy mert a parjuk passzív, nem lehet vele semmit csinálni stb, holott az is lehet maga az egyén antiszociális nem találja fel magát a szabadidejében es a párjátol várja a megoldást, es ő a hibás ha ő unatkozik.

Stb.

2022. márc. 19. 12:47
 5/12 A kérdező kommentje:

Párkapcsolati dolog.

Főként a munkamegosztás zavar, vagyis, annak hiánya. Rendszerint mindent én csinálok. Többször beszéltem vele, kb 2 napig csinalgat valamit aztán el van felejtve.

Nem kívánom már, szívesebben vagyok egyedül.

10 év, 1 gyerek

2022. márc. 19. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
19%

Gyerek kicsi ha egyedül maradsz is minden a te nyakadon lessz

Plusz ha nem akarod egyedül tölteni a fiatal éveidet nehéz lessz új társat találni

Gyerekkel már sokkal nehezebb minden.Fontold meg jól

2022. márc. 19. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívjatok fizetett háztartási segítséget.
2022. márc. 19. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem olyan egyszerű ez. Nálunk elméletileg megvan minden ahhoz,hogy boldogok lehessünk,(párkapcsolatilag)de mégsem vagyok boldog. Szerintem vannak ilyen elbaszott emberek akik képtelenek rá. Inkább maradj. Legalább ne nehezítsd meg az életed.
2022. márc. 19. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
8 - Nem elég az "elméletileg", ezt te tudod a legjobban.
2022. márc. 19. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

#9 Igazad van, de szerintem itt nálam valami más gond van, az elcseszett gyerekkoromban/múltamban nem tanultam meg hogyan kell boldognak lenni.

Másrészt Ő az mellettem,én pedig beérem ezzel.

2022. márc. 19. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!