Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom betegesen féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom betegesen féltékeny, akkor miért forog a csajok után az utcán?

Figyelt kérdés

feltűnően, a jelenlétemben, mindig, minden csajra, ha szóvá teszem, kiakad rajtam, letagadja

de még apa újabb felesége sem tabu a számára, nyilvánosan mutatja felé is, hogy tetszik

nos 32 éves most. lefog erről szokni?

vagy ez mi? miért csinálja, mintha lételeme lenne....

egyszer próbálta már, hogy nem figyel oda, de olyan kínosan bámulta a földet, semmi természetesség nem volt benne

mit javasoltok?

szokjam meg?

2010. szept. 13. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
sajnos a hímneműek ilyenek..elvárják a nőktől hogy hűségesek legyenek meg elnézzenek dolgokat..de ők meg félrelépnek.. szerintem ezt beszéld meg vele..egy ilyennel semmi kép sem lehet hosszú távra tervezni..
2010. szept. 13. 20:54
 2/4 Adryska ***** válasza:

Helo!

Sztem minden pasi ilyen, aki meg nem az már fura lenne, némelyik bunkó módon előtted is csinálja.Persze ez tök szar egy csajnak, de ők ezzel nem foglalkoznak.

Nézdd te is a padikat,ennyi...

2010. szept. 13. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:

én nem nézhetem a pasikat, mert órákig ordibál miatta

köszi a válaszokat

lehet tényleg nem tervezek vele hosszú távra

2010. szept. 14. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem itt ő nem igazán gondolkodik benned hosszútávon, ha folyamatosan kifele nézeget... vigyázz vele, mert a túlzott szigor v ellenőrzés alatt tartás esti erőszakká is válhat!
2010. szept. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!