Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Astoriaheelfiger kérdése:
Mit csinináljak, hogy ebből kimásszak?
Figyelt kérdés
Nem fogok kertelni. 32 éves férfi vagyok (meleg) most március 6. án volt 1 éve, hogy össze jöttem akkor még 43 éves sráccal. Budapesten éltem. Telt múlt az idő és rá szántuk magunkat, hogy össze költözzünk. Sajnos nagyon rossz döntés volt. Heves megyében közel Gyöngyös léglöréből írok mostis közvetlen szomszédságban TARNA ZSADÁNY (KISEBBGIEKKEL TELE) NEM A NORMÁL FAJTÁJÚ CIGÁNYOKRÓL VAN ITT SZÓ. MAJD LUDAS ÉSKARÁCSOND....
Nos közel 1 éve itt lakom nála és semunka lehetőség hátra hagyv a Pesti életemet depressziós lettem. Úgy érzem már nem vagyok szerelmes. 32 évesen elértem, hogy úgy kicsinált a párom és a környezet ami itt körbe fog, hogy HYPERTÓNIÁS LETTEM. Nem vonzódom apáromhoz sehogy sem. Egyszerüen tanácstalan vagyok rettegek mindentől. Mikor a párom haza érkezik ökölbe szorúl a gyomrom az idegtől. Sajnos Apám, Anyám testvéreim nincsenek. Így menekülni sem tudok. Úgy érzem ebbe bele őrülök!!!!
2022. márc. 19. 10:01
1/10 anonim válasza:
Miert nem ő költözött hozzád?
Tudom-tudom, esőután........de hogy koltozhettél ugy oda, h nincs munkád?
2022. márc. 19. 10:05
2/10 A kérdező kommentje:
Ígért fűt fát és Hmegyében 1 év tapasztal útán rájöttem, hogy veszett fejsze. Azért nem költözhetett hozzám,mert a főbérlőm nem engedte így is csak egy szobát béreltem.
2022. márc. 19. 10:12
3/10 anonim válasza:
Márpedig ilyen helyzetben nincs más út, csak a menekülés, akár tetszik, akár nem. Keress valahol valamilyen jól fizető munkát, bármilyet a neten, ahova azonnal felvesznek. Különösen olyat, ahol szállást is biztosítanak, mert ilyen is van. Vagy ezt próbálod meg, vagy örökre beleragadsz abba, amiben most vagy.
2022. márc. 19. 10:26
4/10 A kérdező kommentje:
ebben teljesen igazad van.
2022. márc. 19. 10:27
5/10 anonim válasza:
Hát ha ennyire veszett a kapcsolat, akkor csak az maradt, hogy hagyod az egészet és vissza térsz a párod előtti állapothoz. Beadod egy csomó helyre az önéletrajzod (Pestre vagy ahova költözni akarsz) és ha van biztos munka (akárcsak gyári) megpróbálsz kibérelni egy szobát újra. Szerintem ez a kapcsolat már veszett ügy és nincs sok értelme ezen problémázni ha ennyire az egészségedre megy.
2022. márc. 19. 10:27
6/10 anonim válasza:
#3 voltam, s az imént rákerestem a Google-lal arra, hogy "munka szállással". Rengeteg betanitott munka lehetőséget dobott ki, ahol szállást is adnak, itthon és külföldön is. Úgyhogy neked is ezt tanácsolom. Sok sikert!
2022. márc. 19. 10:31
7/10 anonim válasza:
Sajnállak nagyon !
nehéz helyzetben vagy, főleg, mert most neki vagy kiszolgáltatva.
Sok pesti meleg örülne, ha lenne normális párja.Neked nem sikerült ezt elérni.
De mindenképpen keress szállásos munkahelyet,gyere vissza és akkor a munkád is, idővel a magánéleted is rendbe jön.
Lesz még boldog kapcsolatod is, de előbb az életed rendezd el!
Járj sikerrel és legyél boldog - mielőbb !
2022. márc. 19. 12:01
8/10 anonim válasza:
Helyi vagyok. Ideiglenesen, hogy bevételhez juss, próbáld meg a Braunt, a P&G-t vagy valamelyik hasonló gyárat. Nem egy leányálom egyik sem, de csak lenne jövedelmed. Tegyél félre, utána menekülj. Tényleg egy nyomor ez a megye (is), ha sikerül visszajutnod Bp-re, soha többé ne gyere el onnét, esetleg a nyugati országrészre vagy külföldre.
2022. márc. 19. 12:20
9/10 anonim válasza:
Irány Pest, keress munkát szállással. Aztán szép lassan majd sikerül egyenesbe jönnöd. Ha egyszer sikerült saját lábadon megélni,albérletben, másodjára is menni fog. Csak minél hamarabb cselekedj, mert minél tovább húzod a lépést, annál nehezebb lesz megtenni.
2022. márc. 19. 13:16
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a hozzászólását és az együttérzését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!