Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve élek együtt a vőlegényemmel. Együttélésünk nem volt sima sosem, a gyerekei és az ex miatt.Azota unoka is van, aki az exszel 1 társasházban él,így napi szinten látogatja. Ez engem zavar. Ez egészséges így a kapcsolatunkra nézve ?
Köszi mindenkinek! Nem ugrik be az exéhez, bár a gyerekek ott Laknak. Az unokánál találkoznak, az más kérdés, hogy az ex is ugyanúgy átugrik esetleg pont akkor. Meló után hazafelé ugrik be, ezért nem megyek vele,nem 1 városban vagyunk. Az unoka nincs el nagyon senkivel, nagyon a gyerekek sem akarnak utazgatni, közös progit csinálni velem, annyira erre nincs igényük.
Nem csak ott érzi jól magát, teny h többet van ott, mint az elején, gondolom nem akarja elhanyagolni őket. Nem is kell!! Nem is akarnám!! De így sem jó, hogy otthon kb fáradt mindenhez, csendre van szüksége és nyugalomra. Amit mostanában nem kap még, tekintve hogy én mondom neki, hogy mi bánt:)
Nehéz elengedni 6 év után, valahol én is megszoktam a közös életet, barátokat, társat. Bár mostanában sokat voltam egyedül, max teste volt mellettem igazából. Valószínű hogy kiégett kicsit, nincs rózsaszín köd, mondjuk neki sztem ez pont elég Így. Én pörgősebb vagyok, lehet ez a baj :) Próbálkozom helyretenni magamban sokadszorra a dolgokat, aztán hátha...
Szív vagy ész! Nehez újra kezdeni, mint mindenkinek, tudom. köszönöm a válaszokat, már most jobban erzem magam, hogy kiadhattam és kaptam normalis válaszokat! Köszi Nektek!
Kb 30 km. ex+gyerekek 1 városban 1 lakasban, nagy gyerek + unoka ugyanabban a lépcsőház, szembe szomszéd. Meló szinten ebben a városban.
Igazából a gyerekek nem erőltetik a közös progikat az anyjuk miatt. Kb az unokázást sem, mert csak az apjuk menjen, mert az ex nem szívlel és esetleg összefutunk a lépiben. Az Apa meg ha látni akarja a családját megy,akár minden nap, mégha 1-1orara is, viszi őket, akár nélkülem is, hogy meglegyen a béke.
Így kellett volna nekünk is, ez számomra ideális lett volna. Még a kisebbel párszor tudtunk 2 hetente hetvegezni, de már neki sincs igénye így ránk, a többi nagynak nem is volt. Nem is szívleltek évekig az anyjuk miatt. Sajnos ez nem fog változni szerintem sosem, bele is fáradtunk:(
Köszönöm a választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!