Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál hogyan működik? Párommal együtt élünk az én házamban. Velünk él az én 2 gyerekem. Az ő 2 gyereke az anyjánál van (apai nagymama). A pénzügyi dolgokat soha nem sikerül vele normálisan megbeszélni.
Szép dolog a szerelem, de szerintem ha másra szórja a pénzt, a háztartásba is besegíthet.
Persze rengeteg olyan is van, hogy ki intézi a heti bevásárlást, nagybevasarlaskor ki fizet, van e autó és ki tankol stb stb.
Úgy látom nem én gondolom rosszul a dolgokat.
Nemrég kérdeztem rá hogy hogy gondolja. Már jól össze is vesztünk.
Most például vett valamit 100000 ft-ért, magának. Persze nem beszélte meg velem, csak bejelentette. És csodálkozik rajta hogy nem tetszik a dolog.
Ez havi 30000 mínusz lesz.
Plusz van még 7 hónapig havi 20000 mínusz.
Így kb 200000 marad neki havonta. Ebből lakhatást, megélhetést nem nagyon tudna biztosítani magának.
Az igazság az, hogy nekem több pénz jön be, de azt azért ne várja már el (sztem) hogy az összeset beteszem a közösbe, főleg úgy hogy ő épp csak csurrant-cseppent valamit.
5-ös
Elképzelni nem tudom a telejesen külön kasszát.
Ugyanúgy megvan mindene ha épp nem ad 1 forintot sem, vagy épp nem vesz semmit.
De ebből a 200-ból, ami marad neki, fizeti a villany, víz, fűtés, internet, tv-előfizetés stb rá eső részét? Élelmiszert, tisztító- és tisztálkodószereket ki vásárol?
Mert ha ezeket mind te fizeted, akkor ő madárnak néz téged és lényegében az ingyen lakhatásra utazik. A rezsi költségei nem függenek attól, ki a lakás tulajdonosa... ilyen alapon minden albérletben a tulaj fizetné a rezsit, a bérlők meg élnék világukat.
8as és mindenki
Ha fizetné nem lenne kérdés a kérdés
Minden rendben lenne
De igazából a kezembe nem ad értelmes összeget
Sőt
Semilyet
Néha vesz valamit azt annyi, el van intézve
Nem azt mondom, mikor nekem nincs akkor ezt is jól jön
De hosszú távon nagyon nem jó ez így nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!