NG18 kérdése:
Van olyan aplikacio ahol random emberekkel lehet megbeszelni az utazasokat es együtt utazgatni, mert szivesen utazgatnek csak annyi a baj , hogy a barataimnak most van a vizsgaidoszaka ..?
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 11:46
1/8 anonim válasza:
Utazási irodának hívják.
Ott random emberekkel utazol majd...
2/8 D. Brasco válasza:
Van egy vagon utitars kereso facebook csoport....
3/8 anonim válasza:
Még ismerőssel se könnyű együtt utazni, vadidegenekkel meg pláne nem. Sohasem szerveznék közös utazást ismeretlenekkel.
5/8 anonim válasza:
Ohh barcsak tenyleg annyi lenne a baj, hogy a barataidnak most van vizsgaidőszaka..
6/8 anonim válasza:
Van. Néhány éve így akartam utazni és több ilyen oldalt is találtam. Potenciális útitársat is találtam, de a szervezés közben lemondtam.
7/8 A kérdező kommentje:
5. Miért ,milyen probléma van még? 🤨
2021. jan. 17. 10:54
8/8 anonim válasza:
Pl nem tudsz szallast foglalni? Vegulis alhatsz a csillagos eg alatt is. Bar ugy tunik hogy nem is itt elsz hanem a holdon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!